Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak tényleg fájdalmat okoz, ha tele van a zacsijuk és nem tudják kiüríteni?
néha akkor ha felizgulunk többször és nem megyünk el, van ilyen
de nem mindig
Jaja. Úgyhogy valaki legyen olyan kedves, és fejje le
Persze csak nőnemű jöhet szóba. Meghálálom
Alapbol nem, de ha felhuzod es ugy hagyod, akkor igen. Egyszer tinikent volt, hogy kapartam a falat egy ilyen utan, de persze megoldottam, ahogy tudtam. Ja a csaj meg lapatra kerult utana. Iszonyat kellemetlen, kicsit csodalkozom is a korabbi valaszokon.
42F
Rendkívül ritka következménye az elégtelen nemi életnek. A középkorban, amikor az önkielégítés bűnnek számított, buzgó híveknél, szerzeteseknél fordult elő.
A hormon termelés csökkenése okozza, amit az adrenalin termelés növekedése okoz, amit a tesztoszteron magas szintje okoz.
Következménye a kiszáradásos tünethez hasonló izomgörcs, azonban nem a vádliban jelentkezik jellegzetesen, hanem a combizom első és hátsó oldali izmainak egyidejű görcsében.
Bekövetkezése csak akkor valószínű, ha a kielégületlenség, erős cukorbevitellel és erős hosszas izzadással, továbbá egyidejű alkohol fogyasztással történik.
Hihetetlenül fájdalmas, 5 perctől akár 2 órán keresztül is tarthat, hatására olyan nagy mennyiségű tejsav halmozódhat fel az izmokban, ami még napokkal később is komolyan akadályozza a normális mozgást.
A jelenséget mormon vallású, tengeri olajfúró tornyokon dolgozó személyek esetében figyelték meg a 20. század vége felé újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!