Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit gondoltok Pál Éváról, a Neoton volt énekeséről? Tetszik nektek vagy nem?
Figyelt kérdés
Én huszonéves vagyok és egyszerűen imádom őt! Nagyon tetszik a hangja, meg a megjelenése, pl. ebben a videóban:
https://www.youtube.com/watch?v=DlaHk9vPqVE
Nemrég találkoztam vele Csepelen a piaci boltban, ahol dolgozik, és mintha görcsöt kötöttek volna a nyelvemre, alig bírtam kinyögni pár értelmes szót, annyira vonzódom hozzá manapság is, egyszerűen csodálatos nő, hihetlen volt, hogy élőben láthatom és beszélhetek vele!
Még sosem éreztem ilyen mértékű vonzalmat egy nő iránt, imádom Pál Évát!
2019. jan. 8. 05:39
11/12 anonim válasza:
Nekem baromira nem. De Csepregi Éva sem.
Viszont ez a szám annyira rossz, hogy már jó. Annka ellenére, hogy 70' vége, de stílusban inkább a 70's közepe diszkó, mikor a soul és funk elkezdett átmenni disco funkba pillanat. Jobb mint a Boney M. majmolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!