Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Lehet érezni belülről a különbséget ha a fiú gumival vagy gumi nélkül hatol be? Milyen a két érzés közti különbség?
Figyelt kérdés
Ha nem tudnátok és látnátok akkor lehetne érezni?2019. jan. 6. 16:51
11/18 anonim válasza:
Nincs olyan jelentős különbség. Mi majdnem két évig óvszerrel szexeltunk (nem szedhettem gyógyszert e.ü okok miatt) és utána ahogy elkezdtem gyógyszert szedni és már nem gumiztunk akkor éreztem a különbséget, valamennyire nyilván más ha bőr a bőrrel érintkezik, de nagy pluszt nem adott.
12/18 anonim válasza:
Talán kettő különbséget tudnék mondani.Az egyik,hogy nem zökkent ki az óvszer felhúzása,hanem rögtön mehet a dolog. A másik,hogy ha bennem megy el ugye azt így mindig érzem,míg óvszerrel ritkábban érzem.
13/18 anonim válasza:
Nem tudom mi ez a zacskós hang, amit mondtok én ezt még sose hallottam :) vagy nem ilyenekre figyelek közben? :)
14/18 anonim válasza:
#10-es én a "zacskós hangot" soha nem tapasztaltam páromnál, akinek 19 cm, viszont régen, vékony faroknál igen. Mondjuk lehet közrejátszik az is, hogy metélt, de attól még mozog rajta a bőr, nem full feszes.
16/18 anonim válasza:
Aki azt mondja zacskós hang mindig van annak javaslom próbálja ki egyszer a sexet olyan pasival akinek rendesen keményen feláll...Ahogy írtam fiatalabb koromban sosem volt gond a merevedésemmel,zacskós hang sem volt 40 felett először furcsa volt aztán rájöttem azért van mert nem áll rendesen ìgy nem fedzül rá a gumi úgy ahogy kell.Van hogy orgazmus előtt jobban megkeményedik ilyenkor a zacskós hang is megszűnik.
17/18 anonim válasza:
Én nem érzek különbséget, pedig a barátommal kb 4 hónapig gumi nélkül csináltuk, most tértünk vissza az óvszerre (nekem a gyógyszer tette tönkre a libidómat meg a hüvelyflórámat), és ugyanúgy érzem. A barátom szerint is oké.
18/18 anonim válasza:
" mindig fájt csipett, égett"
Valószínűleg allergiás vagy a latexre, de van latexmentes gumi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!