Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Így elkapható orállal bármilye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így elkapható orállal bármilyen betegség? Bővebben lent, több kérdéssel.

Figyelt kérdés

A kérdés elméleti, nem vagyok érintett, csak eszembe jutott, hogy nem vagyok ezzel tisztában.

Szóval pl egy nő fertőzött szifilisszel, kankóval... amit szex során kapott el. Egy másik férfi kinyalja de nem szexelnek, akkor a férfi is elkapja? És utána szexel egy másik nővel akkor tovább adja?

Vagy fordítva, ha egy pasi fertőzött, leszopja a nő, aztán a nő szexel más pasival akkor továbbadja?

Mert ha igen, akkor vajon létezik ember aki nem fertőzött bármivel is?

Hiszen ha ez így van, akkor nem kell 100 emberrel egyyütt lenni , elég ha egy olyannak van az ember aki egy olyannal volt már aki fertőzött, jól gondolom?

Ti voltatok már ilyen kivizsgáláson?

2019. jan. 6. 12:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Orállal bármit elkaphatsz ugyan úgy.
2019. jan. 6. 13:02
 2/4 anonim ***** válasza:
A legtöbbet el lehet kapni orállal is. Mondjuk az Ureaplasma és Mycoplasma az talán kivétel, és azok csak lokálisan támadnak. Valamint a HIV fertőzés valószínűsége kimondottan kicsi orális úton, de a többi szerintem simán közlekedik... (Például Hepatitisz, a magyar lakosság 0,7%-a fertőzött. Meggyógyítani nem lehet)
2019. jan. 6. 13:28
 3/4 hájaaa ***** válasza:
Testnedvvel sokkal több mindent tudsz elkapni, mint szexel. Szex során csak akkor van baj h a felületi hámsérülés van(ami mikroszkópikus szinten is elég), ha nincs akkor viszont akár egy Écessel is lefekhetsz
2019. jan. 6. 13:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen
2019. jan. 6. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!