Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhatok még barátnőt?
22 éves vagyok, nem volt még barátnőm, sőt nem is szexeltem még. 2 lánnyal lett volna lehetőségem együtt lenni, de engem az annyira nem érdekel. Mindig úgy képzeltem el a szexet, hogy olyan lánnyal csinálom akit szeretek is. Emiatt csak orál volt azzal a két lánnyal.
De már túl öregnek érzem magam ahhoz hogy barátnőm legyen, ha eddig nem volt. Hiány érzetem van nagyon már.
Vannak olyan lányok akik el fognak fogadni így, akár szűz, akár nem szűz lányok?
Köszi a normális válaszokat!:)
22 évesen? esélytelen, már lassan vége mindennek, tartós tejet már ne vegyél...
ha öregnek érzed magadat olyan is vagy és úgy is viselkedsz
ilyen mentalitással nehezebb lesz bárkit is felszedned
Depressziós vagy kissé....
Próbálj meg nem állandóan a problémáiddal foglalkozni, hanem ellazultan élvezni az életet
Ne legyetek már töketlenek.
Én a mostani párommal ennyi idősen jöttem össze és lassan 3 éve együtt vagyok a mostani barátnőmmel. Az exemmel 22 éves koromban szakítottunk, majd rá fél évre jöttem össze a mostanival.
Ha most vége lenne a kapcsolatomnak, így 25 évesen, akkor is találnék valakit.
Nem rinyálni kell, hanem elgondolkodni, hogy miért nem megy. És nem a pénz, a magasság vagy a külső a legmeghatározóbb ok,amiért nem megy.
A 4-es vagyok.
Bocsi a szóismétlésért :D
4-es!
Nem az a bajom hogy szakítottam és félek hogy lesz e valakim. Hanem hogy sosem volt még barátnőm. Az a két lány nem volt a barátnőm!
4-es vagyok.
Nem azért mondtam, mert nem tudok olvasni, hanem azért, mert bármikor lehet barátnőd, ha nem vagy töketlen.
Mondom más szavakkal, legyél férfi és ne pedig egy rinyáló gyámoltalan kis fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!