Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pár hónapig nem szexeltek, akkor nektek is folyton orgazmusotok van álmotokban? 22L
Figyelt kérdés
Nem ismerkedni akarok, csak érdekel.2019. jan. 6. 11:56
3/21 A kérdező kommentje:
Én 2 hónapja nem szexeltem és már zsinórban 3. éjszaka volt orgazmusom álmomban, fel is keltem rájuk :D
2019. jan. 6. 12:00
4/21 anonim válasza:
Volt olyan hogy ha nem vertem ki sokáig 1-2 hét akkor ha olyan álmom volt, akkor arra ébredtem hogy beleélveztem a gatyába,na hát nagyon örültem neki tiszta izé vagy meg a gatya,wc-ben meg törölgeted a gatyát meg magad.
6/21 A kérdező kommentje:
Az a vicces benne, hogy szoktam masztizni is, főleg így vizsgaidőszakban van, hogy egy nap háromszor is😀De ez messze nem helyettesíti a szexet.
2019. jan. 6. 13:05
7/21 anonim válasza:
Igen nem masztizni kellene hanem szexelni. Az mindkét félnek jobb!
8/21 anonim válasza:
Ilyen velem is elő szokott fordulni
10/21 anonim válasza:
Nos én 4 éve nem szexeltem és sose volt orgazmusom álmomban. Bár én kellő képp maszturbálok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!