Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megdugtam az exem a felcsatolh...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megdugtam az exem a felcsatolhatósunkkal, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Este úgy hozta a sors, hogy egy ágyban kellett lefeküdnünk. Reggel felkeltem, aztán simogattam, ujjaztam a fenekét, mert...fogalmam sincs, mi vitt rá, hogy megint ezt tegyem. Akartam.

Azt mondta, hogy dugjam meg, hogy érezze a combomat, ahogy hozzáér. Tehát akarta.

A végén azt mondta "te egy állat vagy!". Ez mit jelent? És ezek után hogy viselkedjek vele??

Én lány vagyok, ő férfi....

2019. jan. 6. 09:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
26%
Ez homo kategória!!!
2019. jan. 6. 11:30
 12/17 A kérdező kommentje:
Az anyakönyvi kivonatom szerint is nő nemű vagyok, ő pedig férfi. Akkor miért lenne homoszexualitás?
2019. jan. 6. 11:55
 13/17 anonim ***** válasza:
Te tényleg egy állat vagy
2019. jan. 6. 12:58
 14/17 anonim ***** válasza:
Valamiért én ezt nem hiszem el.Eleve ritka az,hogy lányok /fiúk bevállalják a felcsatolósat,ha be is vállalják,nem random történik,ex baràttal.De lehet maradi vagyok meg prűd.Előtte is használtátok,mikor együtt voltatok?Azért mondta,hogy állat vagy.
2019. jan. 6. 13:05
 15/17 A kérdező kommentje:
Persze, hogy előtte is csináltunk ilyent. Ő vette "nekem" őket...:) tehát nem újdonság egyikőnknek sem. Tudom, hogy szereti.
2019. jan. 6. 13:10
 16/17 anonim ***** válasza:
Akkor ne gondold túl,tetszett neki.Tegyél úgy,mintha misem történt volna
2019. jan. 6. 13:56
 17/17 anonim ***** válasza:

Én tudod mit nem értek?

Hogy az volt a szitu, hogy te kívántad meg, hogy megdugd őt? Ő meg "beleegyezett" azáltal, hogy érezze a combodat.. de elsőre te voltál aki simogatta és ujjazta?! szóval te kezdeményeztél.. :D

na Azt nem értem, hogy akkor itt mi a kérdés? Nyilván kívántad, és ennyi..

Ő meg élvezetből mondtad, hogy te egy állat vagy mert nem gondolta, hogy megteszed vele pont ezt.. nyilván szereti amikor megdugod:) de mondania/kérnie sem kellett.. te csak tetted a "dolgod" és pont attól volt izgató, hogy éppen te voltál rákattanva és te hoztad fel, ő pedig csak az áldozat volt:)

Ez egész biztosan élete egyik legszebb szexuális élménye lesz!:)

Hát.. ha olyanod van akkor szerintem néha felhívhatnád magadhoz egy pásztorórára.. és hol az lenne a meglepi, hogy ő dughat téged.. hol meg az, hogy te dugod őt, viszont az ász mindig nálad lenne.. mert te mondanád meg hogy mi lesz.. ő csak alkalmazkodna, te irányítanál mint egy igazi vad nő:)

Ó bárcsak az összes csaj olyan lenne mint te... aztaku r vaéletbe :D de odatartanám a seggem.. :D

2019. jan. 23. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!