Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az, aki üvegezett már közületek? Meddig "fajultak" el a dolgok?
Figyelt kérdés
2019. jan. 4. 01:29
2/9 anonim válasza:
Csak felénk volt ilyen mikor kicsi voltam?
13-14 évesen volt inkább, "csók" és egymás gatyájába nyúlkálás, de persze nem úgy :D
Volt hogy a lányok hívtak hogy menjek csókolózni, és akkor a bunkiban egymás mellett voltak és felváltva csókoltam. Mind a 4 szerelmes volt belém nekem meg úgy kellett választanom amelyik a legjobban csókol :D Régi szép idők, de jó volt :D
3/9 StevenUp válasza:
ma 01:41
Nálunk is volt de sajnos eléggé a vége felé a divatnak és így nem sokáig volt aktív szórakozás ez :)
4/9 anonim válasza:
Hát nálunk nem volt divat az ilyesmi!
6/9 anonim válasza:
De régen volt.... Általában vetkőzésre ment, valaki mindig ruha nélkül maradt. Néha volt az üveg két vége csók is.
7/9 anonim válasza:
Tegnap délután nejemmel és két full bi párral. Mi is bik vagyunk. A fanzáziádra bízom....
8/9 anonim válasza:
Vetkőzés után különféle feladatokig. Azóta is kellemesen emlékszem rá vissza, nagyon izgató volt mások előtt levetkőzni.
9/9 anonim válasza:
a sulis haverokkal és lányokkal öltáncig.
a parkbéli társaságnál pisa ivásig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!