Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány nap volt a maximum amit kibírtatok, hogy ne verjétek ki?
1 hónap
nekem az hogy mennyi cucc jön általában annak függvénye mennyire vagyok beindulva és mikor mentem el utoljára
nem jött sokkal több, viszont az állaga más volt
6 hét. De amúgy még pár hét és éjszaka távozott volna magától. Tudom, mert nagyon sokáig nem csináltam és akkor ez volt, meg mellesleg minden emberrel ez van, ez biológia.
Soknak sok jött, de nem több mint 3 nap után. Nem is tudná hol tárolni a tested egy idő után. Az éjszakai magömlés sem olyan mint a rendes. Mert a herék folyamat termelnek és bár a sperma 5%-a spermium, de egy idő után annak is ürülnie kell. A prosztatád viszont nem termel tovább, hogy ha nem szükséges, ellentétben a herékkel, bár azok is "visszavesznek" valamennyit egy idő után.
Ez a 6 hét nem tűnik soknak, de ahhoz képest, hogy akkoriban átlag napi 5x vertem igen nagy időnek számít. Barátnőm akkor nyilván nem volt. De régen barátnő mellett is vagy nap 2x vertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!