Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék úgy masztizni, hogy el is élvezzek?
Sziasztok, elég tapasztalatlan vagyok, már elég régóta próbálok úgy masztizni, hogy a végén elélvezzek, de még ez sosem sikerült. Legtöbbször a hátamra fekszem, és az ujjaimmal a csiklómnál körözök, két ujjammal körbefogom a csiklóm, és huzogatom, simogatom, miközben azt képzelem, mintha egy pasi szopogatná, szivogatná. Ezt élvezni szoktam, de amikor el szokott kezdődni az a kellemes érzés, akkor így a lábaim önkéntelenül hirtelen összecsukódnak. Próbálom "lefogni" őket, de akkor is ugyanez van. Ti ezt hogy szoktátok meggátolni?
És az ujjazással is próbálkoztam már, általában csak egy ujjam fér be, egyszer volt, hogy két ujjam éppen csak befért. Ezzel érdemes lenne még próbálkozni, ha még szűz vagyok? Mert szoktam élvezni, csak szerintem még nem tapintottam ki azt a pontot, ahol a legjobban esne, de jó érzés közben arról fantáziálni, hogy valaki bennem van. Ti el tudtok csak ujjazással élvezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!