Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Nektek a szőrös vagy nem szőrös csaj jön be? Odalent.
Figyelt kérdés
Mi a gyakoribb? Melyiknek örültök jobban?
Szőrös legyen a punci vagy ne?
2019. jan. 2. 15:59
11/22 anonim válasza:
Fazonozott szeméremdombbal a leg izgatóbb, de a nagy ajkak mindenképp csupaszok legyenek. Ha nincs kedve fazonozni akkor meg jó a csupasz. 28/F
12/22 anonim válasza:
Nekem bejon a szőrös is, fazonos is, a csupasz viszont nem.
Egyszer volt egy nagyon nagyon szőrös puncis bnőm, a bugyibol is kilatszott rengeteg, nekem az is izgató volt mert érdekes volt.
14/22 anonim válasza:
8-as vagyok.
Szőrös alatt a combközépig érőtől a fazonra nyírtig értem.
17/22 anonim válasza:
Szőrtelen, ha már muszáj választani egyet, mert jobb nyalni. De amúgy édesmindegy, ami a lánynak jobb. A szőrössel sincs bajom.
18/22 anonim válasza:
Nekem az olyan szőrös punci jön be amiben tetvek is vannak, élvezem nézni ahogy menekülnek a nyelvem elől miközben nyalom a pinát.
19/22 anonim válasza:
Szia. Nekem az tetszik a legjobban, amikor nagyon nagyon szőrös egy lánynak, kilóg a bugyijából! Imádnék egy ilyen barátnőt :) <3 Ha lenne... :(
20/22 anonim válasza:
A szőrös tetszik. Lehet fazon, vagy totálszőrös,de a csupi csak addig jön be, amig totál frissen borotvált minden szex előtt. Nem szeretek ráspolyt nyalni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!