Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Zavarna titeket, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Zavarna titeket, ha a barátnőtöknek hegek lennének a mellein? 18L

Figyelt kérdés
3 éve volt egy mellkisebbítő műtétem, amit nem is szerettem volna, csak anyu erőltette. Eléggé fehér bőrű vagyok, így nagyon látszódnak. Sajnos még nem halványodtak a hegek.
2019. jan. 1. 16:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Lehetséges...

Mondjuk komoly kapcsolatban nem ez lenne a meghatározó.

Ugyanakkor az egész attól is függ, mennyire feltűnőek.

2019. jan. 1. 17:23
 12/17 anonim ***** válasza:

7es vagyok

most olvastam a korod ...

de spec nekem a dokik nem csinálták meg addig amíg nem szültem mivel a szöveteltávolítás és a hegek befolyásolják a szoptatást... annyira h van aki utána szült még és nem tudod szoptatni!

15 évesen nem csinálnak ilyen beavatkozást, vagy ahhoz legalább akkora mellek kellettek volna mint nekem volt, de mint írtam engem több helyen elutasítottak a fentebbi okok miatt.

15 évesen max akkor lesz akkora melled mint nekem ha nagyon elhízott vagy

de úgy gondolom h egy normális doki nem nyúl hozzá ilyen szinten egy fejlődő szervezethez vagy elsőre a fogyást javasolja

normál testalkatú lánynak nem lesznek magától extrém mellei

de felvett még egyéb EÜ problémákat is ha ténylegesen megtörtént a műtét

bár nem hiszem h ez valóságos eset lenne

2019. jan. 1. 17:52
 13/17 anonim ***** válasza:
mutasd és megmondjuk! így nehéz, látni kellene, hogy hol vannak, mennyire látványos! Amúgy így mekkorák lettek? hány éves vagy ?
2019. jan. 1. 21:08
 14/17 anonim ***** válasza:

Utolso

Kint van h 18 eves es 3 eve azaz 15 evesen volt mutve

Amugy google es rekaresel ott van milyen modom operalnak es milyen lesz

De 15 evesen nem igazan kicsinyitenek mellet !!!

2019. jan. 1. 22:18
 15/17 $$$$$ ***** válasza:

Engem nem zavarnanak a hegek. De miért mentél bele ? A fiuk 90% nak tetszenek a nagy mellek. Szerintem pl. sose lehet túl nagy egy lány melle. Nekem nagyon tetszenek a nagy mellü lányok . Nyilvan nem elvárás hogy egy lanynak nagy melle legyen. De ha isten megajandékozott nagy mellekkel akkor miért nem örültél inkább neki ? És miert nem mondtad meg anyudnak hogy te így szereted ? Egyszerüen nem értem miért zavar egy lanyt az hogy nagy melle van. Jó biztos vannak hatranyai is mert nehezebben tud futni mert fáj neki amikor fut stb... De szerintem akkor is nagy elöny ha valakinek nagy melle van. De egyebkent nyugi szerintem nem sok mindenkit fognak zavarni a hegek... De szerintem akkor is hü***lyeség volt ez a műtét....

18/F

2019. jan. 2. 00:55
 16/17 anonim ***** válasza:

Latszik h gyerek vagy meg

A magy mell nem elony semmilyen teruleten sem

2019. jan. 2. 06:38
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha szeretek egy lányt, akkor nem érdekelne, hogy vannak-e hegek.
2019. jan. 2. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!