Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szeretitek sеggből szájba? Szeretitek a feneketek
ízét érezni a pasitok farkán?
teljesen mindegy mert már a farok szopásától is rengeteg baci kerül a szájba, vagy egy punci nyalástól is lehet bármi (nekem herpesz)
Az már más hogy undi dolognak találom, seggbe sem raknám bele, nem méghogy utánna vknek a szájába, fujj :D
2019. jan. 1. 16:27
Az egészségem fontosabb
Attól,hogy van beöntés még a bél nyálkahártyáján ott vannak a bacik azok meg nem a szájüregbe valok.
24N
2019. jan. 1. 17:19
13/37 anonim válasza:
Nyomd az ujjad a seggedbe, aztán nyalogasd te.
2019. jan. 1. 21:04
Eleve gumi kéne az análhoz. Legalábbis nálunk hiszen nem szeretném, hogy a párom farkának bármi baja legyen egy "divat" miatt.
2019. jan. 2. 09:43
Eleve nincs anál tehát ez nem fordulhat elő.
De gusztustalannak tartom, ha bele mennék az análba, akkor sem venném utána a számba.
2019. jan. 2. 09:53
#9 vagyok. Nalunk volt olyan, hogy huztunk gumit (alapbol azzal szoktuk csinalni), es popsiba csinaltuk eloszor, majd egy picit nem figyeltunk es nemis gondoltuk volna, de ő at tette a puncimba, konkretan par lökésre! Utana 1-2 hetig elkaptam egy fertozest, ami ez miatt volt! 😒🤦🏽♀️ Igen, szar volt a hüvelyfertőzés, akinek mar volt ilyen, az tudja. Ezert nem eri meg!
2019. jan. 2. 12:08
minden poposex elött ki kell mosni a segget,zuhany be ,öblit kienged,legalabb 1 oran keresztul szin tiszta viz jön ki a végén,igy higénikus,aki nem mossa ki magat az undorito
2019. jan. 4. 11:49
Csak a végbelet tudod kimosni, a sok méternyi belet te nem tudod átmosni semmilyen zuhannyal!
És itt jól leírták, az emésztés nem megy el szabira amíg megy az anál.
Nem ítélem el azokat akik csinálják, de még fenékből punciba is igen fertőző, nem hogy még a szájba.
Kimoshatod órákig, akkor sem.
2019. jan. 4. 11:53
Megesett néhányszor, hogy tisztálkodás nélkül ment seggbe, és bizony olyan is lett. Minden gondolkodás nélkül bekaptam. Még élek.
2019. jan. 4. 11:57
18-as ,szerintem te életdbe nem csinaáltad,akkor nem beszélnél ilyen hulyeseget..ha 1 oran keresztul zuhanyzot bedugom a seggembe es több tucatszor kimosom,es szin tiszta viz jön ki belolem,akkor az tisztább,mint a szád,meg masnap reggel sem tudok kakilni..erröl ennyit..na 19-eske látod mit irsz? nem mostad ki es olyan is lett,na ilyenek vagytok ti tudatlanok,de meg is erdemlitek
2019. jan. 4. 18:51
Kapcsolódó kérdések: