Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nez ki egy olyan punci amit az orvosok alakitanak ki a ferfi nemiszervekbol? Linkelnetek?
Figyelt kérdés
Es ezt mennyire lehet hasznalni szerintetek? Ha nem nedvesedik akkor minden szex elott tele kell nyomatni sikositoval? Nem akarom magam atmutettni, de regota erdekel milyen is lehet egy ilyen punci, csak en hiaba kerestem nem talaltam kepet2018. dec. 31. 22:26
2/8 A kérdező kommentje:
Az lehet, de en meg sose lattam ilyet es kivancsi vagyok
2018. dec. 31. 22:46
3/8 anonim válasza:
Kíváncsinak én is kíváncsi vagyok, mellesleg nyilván síkosítani kell.
4/8 anonim válasza:
Privátban küldök videó linket mert eleg brutális innen letiltanak
5/8 anonim válasza:
Ugyanúgy megtudják csinálni mint a "rendes" puncit. De akkor már h el tudd képzelni akkor egy élethű műpunci csak nem szilikonból hanem bőrből és izomrostból
6/8 October15 válasza:
Csak az ellenkező verzióról láttam még videót. A kommentek alapján a célközönségnek tetszett.
Pasiból vagyok szóval alapvetően nem a péniszt tartom a leggyönyörűbb dolognak a világon de ez hát.. nem lennék a helyében az biztos. Más részről megoldásnak megoldás.
7/8 October15 válasza:
Az internet tanulságai alapján: Pár nagyon elcseszett műtétet leszámítva egész "hihető" az eredmény.
8/8 Katolikus plébános válasza:
Igen, Puruttyán volt egy videó " így lesz Petiből Petra " címmel egy nemátalakító műtét saccccc 7 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!