Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az miért van hogy én soha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van hogy én soha nem dughatom meg a baràtnömet anàlisan de ö engem igen. Miért ilyen velem?

Figyelt kérdés
Ö egy felcsatolhatósal meg szokott dugni engem. Megengedtem neki kiprobaltuk mert nagyon szeretem öt es ràkapott a dologra. Én viszont öt még soha nem dughattam meg anàlisan. Felhoztam ezt neki és azt mondta soha nem is fogom öt úgy megdugni soha senkinek nem engedte meg es nem is fogja. Mondtam erre ez nem fer erre azt mondta ha nem tetszik fel is út le is út. Miert ilyen velem?? Miert csinalja ezt??

2018. dec. 31. 14:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
61%

Várjunk, csak....

Akkor az a tény, hogy egy férfi seggbedurrant egy nőt, az teljesen rendben van, holott ez a nőknek jellemzően csak kínszenvedés?

De az már nem fekszik, hogy ő rak seggbe téged, pedig nektek ott a prosztata, hogy élvezzétek az ilyesfajta együttlétet?

Üdv a modern korban.

Azért ilyen veled, mert te egy töketlen kislány vagy. Köszöntelek a női oldalon. Legalább megtudod milyen nőnek lenni.

2018. dec. 31. 14:44
 12/16 anonim ***** válasza:
85%
Ne legyél már ekkora lábtörlő basszus. Ha nem tetszik nem kell eltűrd...és ez mindkét félre igaz ha valamit nem akar szexben kvára nem kéne erőltetni.
2018. dec. 31. 15:28
 13/16 anonim ***** válasza:
Mert önző
2018. dec. 31. 15:34
 14/16 anonim ***** válasza:
82%

Ha már kidobott téged remélem összefutok vele. Én engedelmeskednék neki mindenben :)

25/F

2018. dec. 31. 16:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez egy visszatérő troll kérdés, kb egy éve pont ugyanezt a kérdést olvastam nagyon hasonló megfogalmazásal.
2018. dec. 31. 22:51
 16/16 anonim ***** válasza:
tudod miert? mert Ő a domináns a kapcsolatodban Te egy sub rabszolga vagy. es vagy lelépsz töle vagy elöbb utobb az utodot baktejét is te copizod nyalod innen onnan ki.....
2019. febr. 5. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!