Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó hüvely erősség?
Szűzként nem tudom,mi alapján megállapítani,szóval csak ilyesmik állnak rendelkezésemre:
minden nap játszok pár percet a hüvelyizmaimmal poénból,meg már megszoktam,néha tudattalanul is csinálom pl netezés közben.
(összeszorítom-elengedem,összeszorítom-elengedem)
meg pisiléskor is szoktam játszani,hogy összeszorítom-elengedem, és persze a pisi akkor nem is jön.Megtartom pár másodpercig, aztán megint engedem magam pisilni.Aztán megint megállítom. Ilyesmi :)
Mivel nem ujjazom magam és nem dugok fel semmit és farok sem tévedett még a nunimba,így nem tudom,hogy nekem erős puncim van-e.
Hogy lehet ezt szűznél megállapítani?
Összehasonlítanálak szívesen az enyémmel :D
Én már tudom milyen az amikor az enyémet ujjazom. Szívesen kipróbálnám a tiédet :P
privát üzenetekben jött sok válasz és inkább oda jöjjön a többi komment is! Csak ugye a kérdést ehhez ki kellett írni. :)))
Köszi!!
belőled kiindulva én is eltudom képzelni.....
de veled és a pórnéppel ellentétben csak normálisak.
Például:
Az üzenet címzettje: Ismeretlen kérdező
Az elküldés időpontja: ma 11:52
Az üzenet előzménye: A kérdés: Ez jó hüvely erősség?
Az üzenet témája: "hüvelyizom"
Az üzenet szövege: Szia!
Az hogy a vizeleteddel,pisiléskor tudsz játszani,az már jó jel,főleg ha minél tovább tudod visszatartani.
De nem akarlak megijeszteni.
Az amit csinálsz,az károsítja a veséd,holyagod.
Ne csinálj belőle rendszert.
Ha nem ujjazod magad és nem is dugsz fel semmit a hüvelyedbe. Akkor nehéz megválaszolni a kérdésed.
Talán ha tampont használsz. Annak a kivételénél tudod tesztelni magad.
Úgyhogy erre a kérdésre már nem nézek vissza,privátban sokkal jobb.
Puszikák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!