Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő/lány, aki kifejezetten a kicsi intim méretet kedveli?
Köszi a válaszokat. Rendesek vagytok.
Igazatok lehet, hogy ez fejben dől el, de hát akkor is elkeserítő. Ezen azért nagyon nehéz túllépni, még úgy is hogy voltam már nővel. Szégyellem, ez az igazság.
Kedves kérdező! Én nem akarom a lelkesedésedet lerombolni, de nem tűnt fel, hogy mindenki csak azért írt ennyi pozitív kommentet, hogy egy kis lelkesedést és önbizalmat öntsön beléd? Azért kezeljük helyén a dolgokat és mondjuk ki őszintén: A LEGTÖBB (és ez a szó a fontos) nőnek már elég egy min. 16 centis átlagos vastagságú pénisz, ami kb átlag. Ez alatt is lehet VALAKIKNEK jó, de minden egyes méretosztállyal kisebb pénisz egyre kevesebb nőnek fog megfelelni. És mielőtt szénné leszek oltva, figyelmedbe ajánlok egy olyan kérdést, ahol valóban nők válaszoltak és a véleményük nem éppen azonos az itteni véleményekkel:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
És számtalan ilyen kérdést lehet olvasni, ami alatt rengeteg nő írja le őszintén a véleményét, hogy nem számít a méret EGY BIZONYOS SZINT FÖLÖTT. Attól, hogy hitegetnek, attól még neked abszolút nem lesz jobb, ha esetleg majd a közeljövőben egy csaj meg fog alázni azzal, hogy a szemedbe mondja: "kevés vagy nekem". A 10 cm szinte biztosan nem elég a legtöbb nőnek. Nem tagadom, lesz olyan akinek megfelel, de ahhoz, hogy ezen lányokat ki tudd szűrni bizony erősnek kell lennie a lelkednek/önbecsülésednek, mert fogsz nem egy-kettő, hanem több negatív, adott esetben megalázó véleményt hallani a nők szájából. Remélem tudtam segíteni. Nekem van ezzel kapcsolatban számos tapasztalatom, szóval nem nagyfarkú szájhősként okoskodok mielőtt valaki megbélyegezne. Reálisan tudom értékelni a nők hozzáállását ehhez a témához. Ha szeretnél róla beszélni, akkor privátban írhatsz nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!