Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itt olvasó lányok között van olyas valaki aki úgy van mint én? 18/F
Szóval igaziból szeretem ezt a topicot olvasni mert nagyon jó lenne egyszer ilyenekben részt venni és átélni. Tudom fiatal vagyok és nincs senkim (még nem is volt) de nagyon át szeretném már élni az ilyen szexuális dolgokat és nem csak itt olvasgatni mások mit szeretnek vagy mit csináltak párjukkal...
Vannak fiatalabb, kortártárs lányok akik ugyan így csak valamilyen szinten a vágyaik kiélésére olvasgatnak és fantáziálnak egyszer ők is átélik majd ezt?
Én szűz vagyok egyébként és várok egy lányra aki szeret :( Kíváncsi vagyok vannak-e hozzáhasonló csak szemlélő lányok mert nagyon érdekelne ők hogy bírják ezt és akik vevők az ilyen témákra és nem érzik tabunak
18/F
Ezt csináltam ma pont egy jó ideig. Néha idetévedek és elfantáziálgatok arról, hogy de jó lenne, ha egy férfi olyanokat csinálna velem, amiket itt ecsetelnek. (Na jó, nem mindent..)
Többen úgy gondolják, sajnáltatod magad, de én átérzem a helyzeted. Egyszerűen még nem jött nekünk senki. Én nagyon kitartó vagyok.
18/L szűz
Ne írjatok privátot.
Ugyanígy vagyok mint az előttem válaszoló és a kérdező... Csak valamivel fiatalabb.
L
Ezen az oldalon nem hiszem, hogy könnyű párt találni.
Tindert vagy OK Cupidot próbáltad már?
Vagy elmenni egy olyan tánciskolába, ahol párcsere van, mindenki táncol mindenkivel? Sajnos ma nem divat, pedig úgy nagyon jól meg lehet ismerni a másik nemet.
38F
"de jó lenne, ha...olyat csinálna velem..."
"ne írjatok privátot"
Hát vannak bennetek bőven gátlások, amit le kell vetkeznetek.
Nem is gátlások ezek, hanem falak amit le kell bontanotok magatok körül.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!