Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már, hogy szexshopban személyesn (tehát nem online) vásároltatok? Nem éreztétek kellemetlenül magatokat? Mit vettetek?
Egyik exemmel mentünk
Én nagyon zavarban voltam ,égett a fejem
Speckó síkosítót,pár darab színes óvszert,masszázs olajat ,és egy kis pálcikát vettünk amin apró gömböcskék vannak pici kis vékony a nevét nem tudom,de anális játékokhoz lehet használni
24N
Voltam tobbszor is
Nem volt kellemetlen
Szexualis segedeszkozt csak szemelyesen veszek
Es nem kerek privatot
Nem tudom mi ebben a kellemetlen.
Én is vàsàroltam màr vibràtortól kezdve minden segédeszközt, férjem vett nekem gésagolyót, vettünk különböző síkosítókat stb.
Ha te ezt kellemetlennek érzed, akkor még ne maszturbàlj, szexelni meg végképp ne!
Ez felnőtt kategória, menjél mesét nézni.
35N
Én is kellemetlenül érzem magam, pedig én is szívesen bemennék szétnézni mik vannak...
Én egy mű férfi nemi szervet szeretnék:D ezt most jobban nem tudtam leírni:D
De át tudom érezni amit írsz kérdező, mert rendelni nem merem, mert ciki átvenni, ha mondjuk rávan írva h szexshopból:D
Személyesen meg félek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!