Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon durván nedvesedek és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon durván nedvesedek és néha már kellemetlennek tartom. Fog ez javulni?

Figyelt kérdés
Mindig nagyon hamar és nagyon durván leszek nedves. Persze tudom h elvileg az csak jó de nekem már kellemetlen kicsit főleg ha nyalnak. Lehet ezt valahogy csökkenteni h ne legyen egy szimpla kézrátételtől a combon nedvesedésem? 21/L
2018. dec. 26. 23:37
 1/10 anonim ***** válasza:
65%

Ez ellen semmit sem tudsz tenni. A párom is ilyen. Nagyon durván nedvesedik, de engem nem zavar nyalásnál sem.

Őt is zavarta, elment dokihoz, de az is csak azt mondta, hogy inkább örüljön, mert sokaknak síkosító kell a szexhez.

Inkább fogadd el és örülj, hogy ilyen vagy :)

2018. dec. 26. 23:41
 2/10 anonim ***** válasza:
64%
Na ez engem is érdekelne!Amúgy én ha úgy érzem, túl nedves vagyok, megtörlöm úgyhogy szex előtt mindig van oda készítve valami erre szánt ruhadarab. 21/L
2018. dec. 26. 23:41
 3/10 anonim ***** válasza:
33%
Voltam ilyen lánnyal, nagyon élvezetes. Már a tersen csurgott a nedv, jo elmeny, tetszik a ferfiaknak. Ha teged zavar, max a zsepi jelenthet megoldast.
2018. dec. 26. 23:44
 4/10 anonim ***** válasza:
59%
Nincs ezzel semmi baj, én megtörölgetnélek a nyelvemmel inkább :D
2018. dec. 26. 23:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok sajnos. És volt olyan ember, aki probléma nélkül elfogadta, kifejezetten szerette, és volt aki nem. Nem tudsz ezzel mit csinálni, próbáld meg elfogadni...
2018. dec. 26. 23:47
 6/10 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem ezzel nincs gond. Vannak ilyen lányok akik nagyon nedvesek lesznek. Így szeretjük őket. Semmi baj ezzel. :) 29F
2018. dec. 26. 23:51
 7/10 anonim ***** válasza:
46%
Nem biztos h fog
2018. dec. 27. 01:14
 8/10 anonim ***** válasza:
46%
Miért kéne javulnia? Ez a legjobb állapot :D
2018. dec. 27. 01:25
 9/10 mikeXxX ***** válasza:
Ha nagyon zavar van errevaló betét is de szerintem ezzel semmi baj nincs 😊 ! 39f
2018. dec. 27. 09:13
 10/10 anonim ***** válasza:

Én pont így vagyok csak az erekciómmal! Kellemetlennek tartom ha olyan helyzetben vagyok és éppen akkor kel életre én akkor csúnya nőkre szoktam gondolni, néha be is válik.

Próbáld esetleg!

F/42

2018. dec. 27. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!