Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek rajta van a bakancslistátokon, hogy kivesztek egy erdészházat mindentől távol ahol senki nem hall, és olyat dugtok benne ami még a mesében sincs?
Hajajj. Akkor már nem csak az erdészházban, hanem az erdőben is. :D
21/N
20évesen 92ben fellapoztam az expesszt aztán felpattantunk a Hévre és irány Szentendre és kibéreltünk turista szobát ősszel jó meleg volt konvektor és egész nap dugtunk a b.nőmmel.
Bakancslista édes istenem..és még én hallgattam a varrónőket a melóhelyemen hogy muja fiú vagyok..
12-es vagyok.
13-as, az erdőben is megvolt már, csak figyelni kell rendesen :D
Ugyan a mi erdeinkben inkább növényevők vannak, mikor exemmel csináltuk úgy, hogy felemelve a fához nyomtam, akkor arra lettünk figyelmesek, hogy kb 25 méterre egy őz figyelt minket :D
Lehet csak kíváncsi volt, ki tudja :D
De megcsinálnám megint éjszaka az erdőben. Nagyon izgalmas volt.
Bp-en siman ordithatsz teli torokbol szex kozben. Minden szomszed hallja,de senki se szol semmit.
N
Ahhoz miért kell erdészház, még erdő?
Bárhol lehet hatalmasat szexelni, kit érdekel ki hallja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!