Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi tanár kihasználja, hogy fiatal csajokkal vannak körbevéve? Jó páran emiatt mennek tanárnak?
Nem egyszer hallottam tanár-diák viszonyról.
Sok tanár kihasználja,hogy a kis tini csajok epekednek utánuk?
A fizetés sz@@r,megbecsülés szintén,kevesen választják ezt a pályát,viszont a fent említett dolgok miatt jó pár férfi választhatja ezt a pályát?
11-es és 12-es. Nem azért tanultam, és van két diplomám meg két nyelvvizsgám, hogy még 200-at se hozzak haza. Órák fél 8-fél 2 között, utána szakkörök, négytől hazaesem és javítok. Imádom a kölyköket, de több energiát elvisznek egyetlen tanórán, mint 2-3 óra mezőgazdasági munka (próbáltam, tudom, mit írok.)
Röhej, hogy 550 eurót keresek 16 év tanítás után, de ezért sokszor 11-ig javíthatok este. Hát a fenét...F, 41 (És bocs, hogy elkanyarodtam a témától.)
Amikor tanárnak mentem nem is gondoltam, hogy ez érdekelni fog, de aztán hamar kiderül, hogy meglepően sok "kicsiny" tanítványom lelkesen nyújt extrákat is a tanár bácsinak. Csak arra kell vigyázni, hogy nem szabad hogy ők diktáljanak.
Igen, valóban kevés a pénz, ezért úgy érzem jogos az ilyen "természetbeni juttatás"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!