Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavar ha egy férfi kopaszodik?
Figyelt kérdés
Itt most nem a középkorúakra gondolok hanem ha egy 20 év körüli srác például. Megakadályozna benneteket egy párkapcsolatba vagy akár számítana egy egyéjszakás előtti flörtnél? Legyetek szívesek kort is írni. Sajnos bele estem ebbe en is es teljesen megy el az önbizalmam. Semmi kedvem már bulikba se menni..2018. dec. 26. 15:20
11/12 anonim válasza:
Engem nagyon taszít a kopaszodás látványa. A teljesen kopaszra borotvált fejet ugyanakkor imádom, szerintem válaszd azt a megoldást 😊 21/L
12/12 anonim válasza:
Igen, volt most egy nem 20-as, hanem 30-as hapsi, aki rémhajtott, ő eléggé kopaszodott, mellé még jókora has is párosult, hát kész libidógyilkos volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!