Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok a nő hányszor élvez el egy aktus során? Milyen gyakran szexeltek és mióta vagytok együtt (ha együtt vagytok. )?
Engem egyre jobban zavar, ha nem azt kapom, amit szeretnék. Téged nem zavar?
Pl. Nincs napokig szex, aztán elérem,, hogy akarja, de nem tart tovább öt percnél...én meg ott maradok magamnak frusztráltan.
Mondjuk amíg egy este és másnap délelőtt én összesen 4-5-ször, addig ő 2-3-szor. Dugás közben ő nem tud elmenni (vagy én nem vagyok hozzá elég jó), de szerencsére szeretek nyalni nagyon.
25/F, 20/L, másfél éve együtt, hétköznap egyszer-kétszer tudunk együtt aludni, olyankor van este egy-két menet és hétvégén egyszer alszunk együtt, olyankor van ez a folyamatos esti+másnap délelőtti maraton.
Változó. Van amikor 1-szer megy el egy menet alatt, van amikor már annyiszor, hogy már túl érzékeny lesz neki, aztán inkább szopással fejezi be, mert a puncija már nem bírja.
Sokáig bírom, így van ideje jó sokszor elmenni.
Na persze van olyan is, hogy fáradtak vagyunk és nincs orgazmus. Bár ez szerencsére ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!