Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ajánlják fiatalabb korban a fizetős nőket, mint alternatívát?
Figyelt kérdés
Sok szomorúságtól menthetnék meg a férfiakat így. 20-on egy pár évesen még barátnőt kerestem állandóan, sohasem lett. Később már csak arra gondoltam milyen jó lenne szexelni egyszer. 29 évesen jutottam arra, hogy ez mennyivel egyszerűbben is megoldható és megkaphatom azt, amit igazán szeretnék. Persze ezelőtt bosszankodtam, nagyon sok időmet elpazaroltam az állandó keresésre teljesen értelmetlenül.2018. dec. 25. 22:31
1/9 anonim válasza:
Brühühü, szegény, szegény heteró férfiak, a szívem szakad meg... :'(((
Ja nem.
2/9 A kérdező kommentje:
22:32 : Ez hogyan kapcsolódik a témához?
2018. dec. 25. 22:34
3/9 anonim válasza:
Feltehetőleg a társadalmi hagyományok miatt...hiszen az nem férfi aki fizet érte...és ha esetleg a te életed úgy alakult hogy nem jött össze...hát az meg nem igazán érdekel senkit de azért szeretnék ha beállnál a sorba és nem tennél ilyen....erkölcstelenséget...
4/9 anonim válasza:
Csak kíváncsiság: milyen társaságba jársz 29 évesen, hogy ilyenek a körülötted lévő férfiak? Nem rosszból kérdezem. Baráti társaság vagy egyetemi társak?
Amúgy nem tudom, nő vagyok. Egy férfinek kell a tapasztalat. Talán az a gond, hogy túl magasra teszik a mércét, gyakorolni jó lenne az átlagos nő is, pont hogy nem egy barátnővel kellene először szexelni.. ahhoz legyen tapasztalata egy férfinek!
5/9 anonim válasza:
És sok utólagos rágódástól mentheti meg magát az ember, ha nem egy útszélinek adja azt, amiből csak egy van.
Persze, nem vagyunk egyformák. Neked az az elsődleges, hogy legyen valakibe ürítened. Másnak meg azért az érzelmi oldala is játszik.
6/9 A kérdező kommentje:
22:34 : Ez miért lenne erkölcstelenség?
2018. dec. 25. 22:37
7/9 anonim válasza:
# 5, amiből csak egy van? :D Most komolyan ez a fontos? Ha egy xaros Astrát vezethetsz először,nem egy német autót, az fontos? Ha egy olasz pizza helyett egy mirelitet eszel első pizzának az fontos? Miért annyira fontos az első? Gyakorolni jó az.
8/9 anonim válasza:
Mert a letűnt koraink társadalmában az emberek felfogása beszűkült volt...nem mintha ha ma nem így lenne...az emberek többségének a prostituált szakma...nem szakma...ők nem dolgoznak ők ribik meg kvák meg stb...ezért ha te férfiként elmész egy ilyen nőhöz akkor a mai társadalom szemében te egy életképtelen férfi vagy aki nem férfias stb...
9/9 anonim válasza:
Kik nem ajánlják? (Rossz helyen kértél tanácsot. Ennyi.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!