Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora méret már gondot okozhat egy ilyen nőknél, mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy nagyon aranyos fiatal nagyon vékony és kis alanyok lánnyal. Még csak ismerkedünk csók volt de más nem. Na most nekem sajnos extrém vastag és elég nagy 21 cmes a hím tagom (nem dicsekvésből mondom)
Félek hogy hogy egy ilyen nő nem fogja bírni a méretemet. Lehet ezért nem fog működni a kapcsolat?
2018. dec. 25. 10:38
1/6 anonim válasza:
Nem azon múlik. Nekem is volt már ilyen pici, cuki lány akinél azt hittem sok leszek, aztán a termete és a látszat ellenére könnyebben fértem be tövig, mint más barátnő esetében.
2/6 anonim válasza:
Minden nőnek befér a nagy, megimádja, utána több átlagos nem is kell neki, a nagy sokkal jobb tud lenni mint az átlagos, csak a nő legyen bevadítva, ha alapjáraton nem férne be neki... be fog az mert annyira rákkattan az illetőre meg a nagy pocs.ére is...
4/6 anonim válasza:
Szerezz magadnak egy rubensi négerasszonyt, abba biztos befér
5/6 anonim válasza:
Nem feltétlen a lány termetén múlik. Izgasd fel alaposan és elsőre legyél óvatos, akkor talán nem lesz gond.
Nekem is elég vastag van és egy vékony, alacsony lány sem mondta, hogy gond lenne, ellenben egy magasabb, nőiesen telt 2 gyerekes anyuka folyamatosan azt mondta szex közben, hogy de rohadt vastag vagyok... Pedig 2 gyerek után kevésbé várná az ember.
6/6 anonim válasza:
A 21cm valóban extrém nagy már, de a lány termete nincs összefüggésben azzal, hogy mekkora fér be. Én is inkább alacsony vagyok, de 18cm-ig nincs problémám. Megfelelő előjáték, izgatás mindenképp kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!