Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Nektek nem viccesek a pasik elélvezéskor? Hogy bírjátok ki röhögés nélkül?
Elélvezés előtt elkezdenek zihálni, mint egy gebe, fennakad a szemük, egy szamárra vagy lóra emlékeztetnek, ahogy koncentrálnak meg készülődnek a "lövésre".
A 2 éves kisöcsém is ilyen, amikor bepisil/bekakil a pelenkájába, és lehet látni rajta, ahogy rákészül a dologra.
5 köszi, de nem akarok többet elég ez az egy is szóval nem szülök még 1 magyart....
10 nem feltétlen jelenti azt hogy a kérdező nem múlt el 18
1 mivan ha 16 éves volt mikor született az öcsi?
2 Egyetemen volt egy évfolyamtársam 23 eves lány és az öccse akkor volt 1,5 éves.....
Szóval attól hogy valakinek van egy 2 éves vagy fiatalabb testvére nem jelenti azt hogy az adott illető nem múlt el 18 éves!!!!
Hány éves vagy kérdező?
Felhőcske!, milyet szülnél, ha nem "magyart"?
Nem érted a rejtett üzenetet
Írd be YouTube-ra hogy "szülj még 1 magyart"
És meg tudod mire utaltam
Felhőcske, én értettem a célzást, jót mosolyogtam rajta, köszi! :D
Kérdező...amikor a volt párom elélvezett, én semmi vicceset nem láttam rajta. Inkább izgató volt, hogy tudtam, már nem bírja tovább. Hogy nagyon élvezi. És úgy bírtam ki röhögés nélkül, hogy eszembe sem jutott nevetni. A másik, amit többen felvetettek: én, nőként is produkálhatok olyat, ami a másiknak nevetséges lehet. De eddig én érett férfiakkal voltam. Nem gyerekekkel.
Te átéled a szexet? Mert lelkileg nem lehetsz ott rendesen, ha ilyeneken gondolkodsz.
Normális esetben az ember nem emel kezet a pátjával
Nem tudon mi bajod azzal ha rád néz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!