Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok/Nők! Milyen tág/szűk és milyen hosszú (cm) a hüvelyetek,?
Amúgy már láttam valahol hogy van ilyen mérő :)
(F. válaszoló)
Bocs hoy F.ként válaszolok.
96ban Pendergrass doktornő(van vele egy riport)megmérte fogorvosi műanyag szilárduló géllel 39 kaukázusi nőnél(a belső formák miatt gondolom)
6.9-15cm hossz(mérő rúddal)
4,8-6,3 széles (valahol találtam 7,5szélességet is leírva)
2,4-6,5 a bemenetnél
Gondolom ez nyugalmi hossz úgy olvastam.
Az átlag nő 7-8cm 9az alsó oldalon.
Felizgulva olvastam 12,5-15-17,5 re bővülhet hosszban,ez nem a plussz nyújtott hossz.
Tovább bonyolítja hogy van alig nyújtható,átlagos és nagyon nyúlékony is.Így ugyanakkora is háromfélének tűnik.Ezt külföldi hozzászólásból és tapasztalatból is írom.
Találtak sokféle hüvelyformát amit párhuzamos oldalú,kúpos,szív,csiga és tökmag alakzatokkal jellemeztek.
Átlagosan 66-107cm2 ami kitölti a géllel
2006ban Barnhart MRI vel 6,3cm méhszájtól bemenetig hossz
proximal vagina 3,3 introitus(bemenet)2,6cm
Masters and Johnson (66'ban) 7-8cm "felkeltett" 11-12cm
Szóval ezt csak úgy tudod meg,ha..
Javaslom a tibeti szerelem művészete részlet elolvasását.
Ebben van valami,nem hülyeség.Népi megfigyelések.
#8, érdekes, amit írtál, csak néhány pici kitétel: a kaukázusi nők nem Grúziából, Iránból, Azerbajdzsánból, vagy Örményországból származnak(a Kaukázus ott van), hanem fehérbőrű nőkről van szó.
A másik, hogy a vastagsági méretek közül a nagyobbak a méhszáj körüli kiöblösödés méretei, azoknak nem sok közük van a női élvezethez, mivel az idegvégződések a hüvelybemenetnél vannak, tehát az a fontos méret.
Végül fontos lenne tudni, hogy mi az átlag, illetve az említett kicsi és nagy méretek meilyen arányt képviselnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!