Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szerintetek mikor érdemes szeretőt keresnem? Ha évek óta nincs szex otthon? 30as ffi
Vagy változtass a házasságon, próbáld helyrehozni, vagy váljon el.
A szerető tartás izgalmas dolog (saját tapasztalat) de kimerítő is (számomra)
Keress másik otthont :)
Nem tudom miért van lepontozva az, akinek az a véleménye, hogy lépj inkább ki a kapcsolatból. A megcsalás mennyivel jobb??
Miért nincs szex? 1 eset van számomra amikor azt gondolom, hogy igen is ki kell tartani a párod mellett (akkor is ha nincs szex), hogy ha az egészségügyi okok miatt van. Tehát pl egy baleset, vagy súlyos betegség.
Ha viszont látszólag semmi oka, még sem szexeltek, akkor nem hiszem hogy tiszta, őszinte szeretetről, szerelemről van szó. Akkor pedig ki kellene lépni a kapcsolatból, mert mindenkinek jár! A szex is, meg a szerelem is, az hogy szeretek és szeretve vagyok.
Leírhatnád a körülményeket, talán kicsit könyebben tudnánk érdemi tanácsot adni.
Az az igazság hogy ő teljesen megváltozott.
Jó ideje egyáltalán nem érdekli a szex.
Sokat gondolkodtam beszéltünk de semmi értelme.
Nem jutottunk előre.
Ha csak ő+én lennék elvallnek.
De van egy gyermek.
Amint látom a mai világban kb minden 2par elválik.
A gyerek meg lelki sérült lesz 10 ből 9 szer.
Imádom és nekem ő a legfontosabb.
Csak így kicsit úgy érzem nem vagyok még öreg hogy lemondják a szexről
mennyi idős a gyerek ?
am meg kezd el udvarolni neki
segíts be a házimunkába
foglalkozz a gyerekkel
adj időt neki saját magára
a szeretőnek nincs értelme
kevés nő menne bele ha bele így megy azért mert azt hiszi majd elválsz és vele leszel
ha lebuksz ami elég sanszos akkor te leszel a rossz szemét pasi
elveszi az időd a gyerekedtől
adott esetben lelkiismeret furdalásod lesz
még jobban tönkre megy a kapcsolatod
Nyitott házasság???
Nem kell elválni, de beszéld meg vele, hogy azért Te még igényelnéd a szexet. Ő nem akkor engedje meg, hogy házasságon kívül old meg a dolgot. Persze ha találsz olyan nőt aki így elfogadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!