Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hallottam az mutatja legjobban hogy milyen jó pasi vagy, hogy külsőre milyen volt a legutolsó három csaj, akikkel szexeltél. Neked hogy nézett ki a legutolsó három nő?
Hát... én meg azt hallottam, hogy meleg vagy.
Hagyjuk már ezeket az "azt hallottam" bullshiteket...
Hülyeség.
Láttam én már olyan jó képű sportos pasit aki egy szemüveges pattanásos túlsúlyos lánnyal volt évekig..
És ismerel olyan 24 éves lányt aki csinos bájos arca van
Mégis egy vékonyka gülü szemű karvaly orrú férfival van együtt lassan 8 éve éve boldogok és jön a 2. Baba
"főleg hogy a 9-esnek a szeretője voltam, mert képes volt félrelépni velem a többéves kapcsolatából többször is, ez azért növeli az egót"
Ez nem növeli az egót. Ha annyira jó lettél volna, akkor otthagyja a pasiját, de mégis csak többet tud az a srác nálad. Egyébként meg gerinctelen dolog más nőjére ráhajtani, szóval büszkélkedés helyett inkább szégyellned kéne magad!
" a 8-as csaj számomra a tökéletes, másoknak lehet hogy 8-as, de nekem ő a csillagos 10-es"
Ki mondja, hogy 8-as? Te, nem? Normális emberek nem pontozzák a csajukat..
4-es
Objektív szemmel nézve 8-as, számomra 10-es. Volt... Mert már vége annak is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!