Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Domináns lányok, jobb, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Domináns lányok, jobb, ha a szub pasi eredendően az alárendelt szerepet kedveli, vagy izgalmasabb, ha ti domináljátom, "töritek be" fokozatosan?

Figyelt kérdés

2018. dec. 20. 14:53
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Izgalmasabb, ha úgy kell betörni. Egy eleve szub pasi aki bármit megtenne, nem vonz. Az egészben magát a folyamatot tartom a legizgalmasabbnak. Bár magamat inkább swichnek mondanám, mert volt olyan is, hogy a végén a pasi tört be engem és az is izgató volt.:)
2018. dec. 28. 15:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Remélem nem baj, hogy pasiként írok. Egyetértek az előző válaszolókkal. Bár nem vagyok kimondottan szub beállítottságú, de volt már olyan, hogy egy nőnek sikerült úgymond "betörnie". Azt mondta (és látszott is rajta), hogy nagyon élvezte és őszintén szólva én is.:D
2018. dec. 28. 16:27
 13/14 anonim ***** válasza:
11-es! És hogy történt, hogy végül ő tört be téged?
2018. dec. 28. 17:07
 14/14 anonim válasza:
100%
a témában tök laikusként, kíváncsiságból kérdezem: ha be tudtok "törni" valakit, csak vannak szubmisszív vágyai alapból, nem? különben ez nem csak egy szexuális játék, hanem tényleg kb erőszak...
2019. jan. 2. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!