Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok akik heterók de pl buliból belemennek egy leszbi csókba, általánosságba heteró kapcsolaton belül bevállalósabbak mint akik elhúzódnak egy másik lány csókjától?
Szóval ha mondjuk hülyeségből vagy egy buli hevében le akar smárólni egy barátnőjét egy másik lány, melyiket tartjátok bevállalósabbnak a saját kapcsolatában, aki bele megy a csókolózásba, vagy aki nem?
És mért?
Pedig a lányoknál gyakrabban előfordul, hogy egymással smárolnak, úgy, hogy közben tuti heterók. Általában a legjobb barátnők között fordul elő az ilyen, de nemcsak. Én élőben már háromszor is láttam csajokat smárolni eldurvult házibulikban, 4-et közülük jól ismerek, tuti egyik sem biszex vagy lezbi. Amúgy azért smárolnak őkk sokkal könnyebben, mint fiú a fiúval, mert ők mégiscsak sokkal vonzóbbak.
22F
Hogyne lehetne már vonzó?
Attól, hogy nem vagyok biszexuális, még látom, ha egy nő szép, jó az alakja, csinos, stb.
Én csókolóztam már lánnyal, de a nem bírnék szexuális kapcsolatot létesíteni egy másik nővel.
Akkor most én mi vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!