Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van nála szebb/tökéletesebb Instagram lány?
Mi a rák ez ember. Ennél csak szebb van.
Viszont ilyen guminőt lehet találsz valami online sexshopban. Diszkrét csomagolással küldik.
Mi az, hogy instagram lány? Manapság amúgy ezt toljátok, hogy instagramon vadásztok valamit és arra veritek?
Mellesleg az én ízlésem szerint ez a lány kb. 4/10-es. Gondolom biztos van fent 4/10-esnél szebb. A 4/10 is csak azért, mert maga a szeme nem csúnya. A szemöldöke már nem annyira jó, de a szeme azért nem rossz.
Teste számomra taszító, tényleg szilikon és szilikon mell különbség van. Nyilván mindenki a természetesség híve, de ha van egy szép lány és normálisan megcsinált a melle, akkor nem dől össze a világ. De ez pont nem az a kategória. Mellette meg számomra taszítóak ezek az inas vékony lányok. Minden csak nem nőies a szememben.
A száját értem én, hogy elbott módon és kitekerten csücsöríti kötelező módon, de akkor is egy szilikonos kacsaszáj. Borzalom.
Az arcformája tipikus balti, vagy ruszin, amiből van egész jó, de ez pont megint nem az a kategória. Olyan mintha az arcát hátul, két oldalról feszítenék és nyújtanák ki. A már említett szemén is ront ez.
Számomra nagyon fontos egy lány bőre, nyilván itt ott van, hogy nyilván szét van retusálva. De nem tudhatjuk 100%-ig, szóval legyünk jóhiszeműek és mondjuk azt, hogy szép bőre van, hogy a barnasága ehhez a szőke balti típushoz mennyire illik, nos ott már rezeg a léc, de a felületével nincs baj.
Szóval így jön össze nálam az a 4 pont. Ennél jobban senki nem fog szerintem jobban érvelni és kifejteni, hogy miért nem tetszik neki ez a lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!