Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek is kinyomja a puncitok elélvezéskor a barátotokat?
Figyelt kérdés
Alapból spriccelve élvezem el a legtöbbször, de a napokban sikerült anélkül, és mégis kinyomta. Eddig azt hittük, hogy a belőlem távozó nagyobb mennyiségű nedv nyomja ki, de nem.
Mi lehet az oka? A barátomnak én vagyok az első lány, akinél ezt tapasztalja.
Alapból nem vészes, csak akkor kellemetlen, amikor ő is épp elmenne, és én meg kinyomom magamból...
18/L
2018. dec. 20. 00:24
21/27 anonim válasza:
Vagy gyenge az izomzatod.Lehet intom torna kellenne vagy gésagolyó,ilyet nem hallottam még
22/27 A kérdező kommentje:
#22, lehetséges, hogy gyenge az izomzatom.:( A barátommal veszítettem el a szüzességem, és ő még rá is kérdezett akkor, hogy biztosan szűz vagyok-e. Mert szerinte ahhoz túl tág voltam.:( Nem is fájt abszolút a szex soha. És mai napig kérdezgetem, hogy tág vagyok-e, és mindig mondja, hogy neeem, dehogy, de érzem, hogy csak nem akar megbántani. Így lehetséges.:( Na meg amikor rászorítom szex közben, mindig nagyon élvezi, lehet alapból annyira kellene szorítania, csak én túl tág vagyok.:'(
2018. dec. 20. 20:32
23/27 anonim válasza:
nem csak hogy kinyomja, egyenesen kilövi. falnál kell lennie, nehogy túl messzire menjen.
24/27 A kérdező kommentje:
#24, remélem kiörömködted magad a baromi vicces hozzászólásodon, és így már nyugodtan alszol majd.:)
2018. dec. 22. 01:00
25/27 anonim válasza:
Az ilyeneken ne húzd fel magad! Egyre többen, csak azért vannak itt, hogy bántsák a másikat. Ennyit ér a szánalmas kis életük, hogy ez okoz nekik örömöt...
26/27 anonim válasza:
Ha annyira gyenge lenne az izomzatod, akkor pont, hogy nem nyomnád ki, hanem haragozna benned. Szimplán arról van szó, hogy orgazmuskor a hüvely összerándul, a tiéd meg jobban, mint az átlag.
27/27 anonim válasza:
Mekkora a barátodnak kérdező? Azóta még itt vagy?:')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!