Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Napi 5-6 maszturbalas soknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Napi 5-6 maszturbalas soknak szamit? 19/F

Figyelt kérdés
Privat is johet
2018. dec. 19. 00:18
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
Már a havi egy is nagyon sok. Szerintem kezeltetned kéne a péniszed
2018. dec. 19. 00:22
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Igen
2018. dec. 19. 00:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen.heti max 2 lenne a normális,ha nő kerül a kezed közé akkor kifejezetten hátrányos ha ennyire heves ingerekhez van szokva a farkad,marha későn élvezel el,és nem is élvezed annyira,ha egyáltalán rendesen feláll.
2018. dec. 19. 01:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a kezemben is maradna a műszer.
2018. dec. 19. 01:44
 5/9 anonim ***** válasza:

Ne a mennyiség legyen a lényeg, hanem a minőség, különben ide fogsz jutni:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

2018. dec. 19. 05:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Anno volt egy ilyen recskagèp pasim. Èlesbe fel sem ált neki, lehangoló volt.
2018. dec. 19. 06:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Ne parázz! Ha túltermelsz, azt le kell csapolni! Máskülönben ingerlékeny leszel, türelmetlen,stb.

Kivéve ha párra találsz... akkor a kezed tabu!

2018. dec. 19. 07:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon sok. Aki ennyire belemerül közben ábrándozik az igazi aktustól, de épp emiatt kerül egyre távolabb tőle.

Két okból. Élesben nem biztos, hogy működni fog, sőt valószínűleg nem fog felállni, ha mégis se tudni meddig tart, mert a saját kézimunkához van szokva.

A másik, hogy így folyton alacsony a tesztoszteron szinted. Magyarul megmondva egy örökké kifacsart citrom leszel. Ezt pedig a nők megérzik, ha kimondják ha nem nekik egy akcióképes potens férfi kell. Ugyanakkor a saját viselkedésed is passzív marad, nem leszel kezdeményező.

Összességében azt mondom bele nem halsz, talán még nem is egészségtelen, csak egy silány életed lesz.

2018. dec. 19. 09:01
 9/9 anonim ***** válasza:

Neves orvosok szerint ez a mennyiség ennyi idősen alapvetően normálisnak számít, hogy ha nincs senkid. Úgy határozzák meg, hogy addig normális ameddig nem válik kényszeressé, de nap 10-et már mindenképpen orvosi esetnek mondanak.

A tesztoszteron szintről pedig annyit, hogy 19 évesen a csúcson van, ezért is mondják teljesen természetesnek az ekkora mennyiséget ennyi idősen. Mivel álmában nem veri így reggelre van ideje bőven regenerálódni. Továbbá, hogy ha a herék igénybe vannak véve, annál több tesztoszteront termelnek. Az egy dolog, hogy ejakuláció után csökken a tesztoszteron szint, pont hogy serkentse a termelést, de utána elkezd helyreállni a szint. Teljesen persze nem tud ilyen mennyiség után egy nap, de közel és mint mondtam este teljesen helyreáll. De ezt is embere válogatja. Akinek eleve magasabb, annak szüksége is van ilyen mennyiségű elélvezésre.

Annyi idősen mint te, sőt még vagy 4 -5 évig nekem is ennyi kielégülésre volt szükségem naponta. Kapcsolatban is, ami azt jelentette, hogy mondjuk volt 2 aktus, de mellette 2x biztos, hogy kivertem.

Most már 32 vagyok és kevesebb az igényem. Napi 1-2-vel elvagyok, ami általában szexet jelent a barátnőmmel. Általában, ha csak egyszer vagyok együtt a barátnőmmel, akkor nem verem ki mellette. De előfordul, hogy igen.

Azt pedig egyáltalán nem befolyásolja, hogy milyen hamar megyek el. Persze úgy értem, hogy adott egy nap, amikor nem csináltam. Nyilván ha kiverem 3x, akkor már nehezen megyek el a barátnőmmel. Meg persze csak fizikai ingerlésre nem tudok elmenni. Érzések, látvány és hangok kellenek hozzá, de ez mindig is így volt.

2018. dec. 19. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!