Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más Is Szokta igy Csinálni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Roberto de Carlosito kérdése:

Más Is Szokta igy Csinálni?

Figyelt kérdés
Más is elszokott menni Szex elött pisilni? hogy a sperma simábban kijöjjön? vagy ez hülyeség?
2018. dec. 18. 16:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Drága

Egyszerre pisilni meg élvezni nem tudsz

2018. dec. 18. 16:18
 2/7 A kérdező kommentje:
azt tudom csak érted h már érzed hogy kell pipilni de inkabb szexeltek hogy nem ütközik e valahol a pisi meg a sperma.
2018. dec. 18. 16:22
 3/7 anonim ***** válasza:
1-es,nem érti a kérdést. De hogy válaszoljak is, semmi összefüggés a 2 dolog között.
2018. dec. 18. 16:29
 4/7 anonim ***** válasza:
A húgycső olyankor elzáródik, tökmindegy, hogy mennyire van tele a húgyhólyag és nem befolyásolja a sperma mennyiségét. Viszont szex után érdemes egy nagyot pisilni, mert így kevesebb esélye van mondjuk egy bakteriális fertőzésnek. Szóval a válaszom: akkor pisilj szex előtt, ha majd szét durran a hólyagod és zavarna az aktus alatt.
2018. dec. 18. 16:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi az utolso emberke válaszát 100% ba hasznos volt.
2018. dec. 18. 16:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem vagyok pasi, de pl én is, a barátom is mindig elmegyünk szex előtt pisilni. (Meg utána is, de az más kérdés)... Jóval kényelmesebb neki (ő mondta, én csak a női szemszöget ismerem) így 🤷
2018. dec. 18. 17:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Hülyeség szerintem
2018. dec. 18. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!