Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőmnek eszébe sem jut, hogy szexeljünk?
Figyelt kérdés
Mi lehet a hátterében? Hazajövünk meló után, itthon vagyunk, tengünk lengünk de eszébe sem jut, hogy esetleg szexeljünk egyet? Van, hogy 4-5 napig nem is nyúlunk egymáshoz. Sosem kezdeményez, nem érzem benne azt a tüzet amit magamban. Minden házimunka, stb fontosabb.Másnál is előfordul, hogy a padlásra kell járnia egy kis megkönnyebülésért?:D Huszonévesek vagyunk, 3 éve együtt és pár hónapja élünk együtt.2018. dec. 17. 19:34
11/12 anonim válasza:
34 éves nő, édesanya, tàrs vagyok, de bekattannék szex nélkül, az biztos.
Kérdezd meg, mi az oka ennek a ridegségnek.
Lehet, hogy csak több figyelemre vàgyik, lehet, hogy hormonàlis problémàk okozzàk, lehet ha gyógyszert szed, akkor az okozza.
Beszélj vele.
12/12 zsoltiohio válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet. Először volt ugye a házimunka. Segítettem, egyszer bejött. Utána a vátozatosság, egyszer bejött. Romantika egyszer bejött.... sorolhatnám, mindig van valami új. Gyerek van? Munkamániás, karrierista? Nálunk utóbbi kettő a probléma. 10 éve vagyok, hol a 2. Hol a 3 helyen. Gyerekek, munka, férj. Ezt én is gáznak érzem. Azt csináltam amit ő nem nyúltam hozzá. Aztán már minden baja volt, odabújt hozzám és nagyon nedves volt, és még hozzá sem értem. A franc se érti ezeket a nőket. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!