Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol/hogyan lehetne ezt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol/hogyan lehetne ezt a vágyamat megvalósítani legálisan?

Figyelt kérdés

Ma is ezzel a vággyal ébredtem, de nagyon izgat a dolog.

Egy leszbikus rendőlányt análba megdugni, és beleélvezni.

Pár éve lejjebb adtam, elég ha politikus leszbikus nő.

Tehát az anál után másnap megdugni a punciját, beleélvezni.

Azután hét napig cumiztatni, amit lenyel.

Azután hét napig, nem lenyeli, hanem az arcára lővök.

Szerepjáték során probáltam, de én ezt igazi leszbikus nővel akarom csinálni, és egyre kevesebb az esély, arra hogy legális keretek között oltsam ki ezt az ördögi vágyat.

Neked van hasonló?

:)

2018. dec. 17. 06:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező ki akar használni, és megalázni egy nőt, aki lehetőleg magas pozícióban, vagy hatalmi pozícióban legyen, de úgy gondolja "legálisan" ez nem jön össze neki.... naná hogy ebből az jön le hogy illegálisan, vagyis erőszakkal akarja megcsinálni. Visszataszító. Hogy jön ez össze azzal aki a saját neméhez vonzódik? Az nem ártani akar másoknak, nem megfosztani az emberi méltóságától- mert elég nyilvánvaló hogy a kérdező viszont arra gerjed, hogy bántson valakit.
2018. dec. 17. 22:12
 12/14 A kérdező kommentje:
Összejött!
2021. aug. 29. 02:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Megerőszakoltál valakit? Ezt az oldalt a rendőrség is látja, remélem tudod, te nyomorék.
2021. aug. 29. 13:42
 14/14 anonim ***** válasza:

Amúgy nekem is van ilyesmi vágyam:

Általánosságban az hogy olyan dolgot csináljak egy csajjal amit az nem akar de mégis bele egyezik. Ezt gondolom pénzzel lehetne elérni, mással nem hiszem.

Ennek enyhébb formája amikor a egy csaj szégyelli a mellét, én hátra kötözöm és játszok velük.

Másik hogy egy csaj nem élvezi velem a szexet és csak használom a testét. Mondjuk ezt pont könnyen meg lehetne élni bármelyik prostival.

De a legdurvább az lenne ha a csaj leszbikus lenne és tényleg undorodna attól hogy dugom, viszont mindenben emgedelmesekne.

Egyébként nem tudom mi az orvosi meghatározása az elmeállapotomnak.

2022. febr. 17. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!