Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úszó lányok, meg szoktátok nézni edzésen a fiúk farkát úszónadrágon keresztül?
Igen néha megnézem őket de nem bámulok, ők is megnéznek engem szóval 1-1.
19 L
Hm-hm. Akkor ezek szerint tetszhetek a lányoknak, mert engem rendszeresen "felmérnek"uszodában! :D
(csak vicceltem.)
Én mindig megnézem ,aztán zavarba jövök és elfordulok(és reménykedem ,hogy senki nem látta)
L
Két válasz is eszembe jutott. Mondjuk pasi vagyok, szóval úgy kezeld a válaszokat.
Naná, miért ne néznék meg? Mi pasik is megbámuljuk az összes csajt az uszodában és le is vetkőztetjük őket gondolatban még abból a falatka fürdőruhából is.
A vagány csajok véletlenül a férfi zuhanyzóba is bejönnek.
:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D
Konkrétan egyszer valaki feltett egy nagyon hasonló kérdést itt. A válasz mindenkitől az volt, hogy Neeeem!!!! Dehogy is! Mi nem vagyunk állatok mint a férfiak!!!! Meg hasonszőrűek.
Nézzük meg most... Persze ez biztos csak véletlen, hogy az összes aki nagyon nem az akkor és ott válaszolt és itt meg csak az aki igen. Vagy inkább a csordaszellem mit hoz, őszinteséget, vagy álszentséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!