Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Úszó lányok, meg szoktátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úszó lányok, meg szoktátok nézni edzésen a fiúk farkát úszónadrágon keresztül?

Figyelt kérdés
Van pár ismerősöm, akik 16-18 éves lányok, és úszni járnak. Oda ugye fiúk is járnak, velük kb egykorúak. És a lányok vajon meg szokták nézni a fiúk péniszét, mivel a fecskén amit ott hordanak az eléggé átlátszik?

2018. dec. 16. 19:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%
Miért érdekel ez valakit egyáltalán?
2018. dec. 17. 03:49
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen néha megnézem őket de nem bámulok, ők is megnéznek engem szóval 1-1.

19 L

2018. dec. 17. 07:29
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszik a pasi akkor igen...28/L
2018. dec. 17. 07:59
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Hm-hm. Akkor ezek szerint tetszhetek a lányoknak, mert engem rendszeresen "felmérnek"uszodában! :D

(csak vicceltem.)

2018. dec. 17. 15:05
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig megnézem ,aztán zavarba jövök és elfordulok(és reménykedem ,hogy senki nem látta)

L

2018. dec. 22. 22:45
 16/25 anonim ***** válasza:
15%
Úristen ti nők annyira sötétek vagytok. És ha látta valaki akkor mégis mi van??!
2018. dec. 23. 00:04
 17/25 anonim ***** válasza:
43%

Két válasz is eszembe jutott. Mondjuk pasi vagyok, szóval úgy kezeld a válaszokat.

Naná, miért ne néznék meg? Mi pasik is megbámuljuk az összes csajt az uszodában és le is vetkőztetjük őket gondolatban még abból a falatka fürdőruhából is.

A vagány csajok véletlenül a férfi zuhanyzóba is bejönnek.

2018. dec. 23. 08:24
 18/25 anonim ***** válasza:
82%
Ahová én járok ott van 2 olyan fiú, aki nagyon tetszik nekem. Az egyikük különösen. Nekik rendszeresen megnézem, hogy milyen a "domborulat". Főleg annak, aki annyira tetszik. Egész sokszor előfordul, hogy a szokásosnál sokkal nagyobb lesz a dudorodása. De nem azért mert nézem, arról nem tud. Egyszer konkrétan még azt is láttam, ahogy épp megnagyobbodik a domborulása. A többi fiút viszont egyáltalán nem nézem meg ott.
2019. jan. 18. 09:14
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
# 18 És mi az amitől elkezd neki megkeményedni?
2019. jan. 21. 21:25
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D

Konkrétan egyszer valaki feltett egy nagyon hasonló kérdést itt. A válasz mindenkitől az volt, hogy Neeeem!!!! Dehogy is! Mi nem vagyunk állatok mint a férfiak!!!! Meg hasonszőrűek.

Nézzük meg most... Persze ez biztos csak véletlen, hogy az összes aki nagyon nem az akkor és ott válaszolt és itt meg csak az aki igen. Vagy inkább a csordaszellem mit hoz, őszinteséget, vagy álszentséget.

2019. jan. 21. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!