Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy utasithatja el egy férfi az anált?
Figyelt kérdés
Azt mondta undi lenne neki, pedig én kipróbálnám vele ilyet még nem is hallottam2018. dec. 14. 20:51
1/12 anonim válasza:
férfitól kérd az ilyen nem férfi,kisfiú.
2/12 anonim válasza:
én már 30on felül vagyok de sose volt kedvem senkit análba rakni pedig volt pár csajom már
3/12 anonim válasza:
Mert az a lyuk nem arra való
Azon sz@rsz,ember...
4/12 anonim válasza:
Mert még nem próbálta. Ha egyszer megdug egy csajt análba, megtudja mi a jo benne..
5/12 anonim válasza:
Utolsó. Nekem a párom aztmomdta, hogy nem is annyira jó.
6/12 anonim válasza:
annak jó akinek vékony a farka és a punci túl tág neki, hehe
nemtudom mi lehet benne a jó...
7/12 anonim válasza:
Velem kipróbálhatod! Az exem egyszer berakta magának, és nagyon tetszett!
8/12 anonim válasza:
Az exem azt mondta, szerinte bu zi$. Mondjuk szerintem látens volt, csak retteg beismerni :D na nem mintha én hiányoltam volna a dolgot...
9/12 anonim válasza:
Az anal undorito és megalzo a nőnek csak a férfi örömére van
Ezért szeretik a ferfiak. Nem hallottam olyan férfitól aki ki hagyna
10/12 anonim válasza:
Én is felajánlottam a barátomnak, miközben szándékosan nem említettem neki, hogy idegenkedek tőle, és visszautasította, mert számára egyszerűen ez nem vonzó. Még próba szintjén sem... Ízlések és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!