Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, csináltatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, csináltatok már ilyet? Megkértetek valakit, hogy nyomuljon a párotokra, hogy lássátok hűséges-e?

Figyelt kérdés
Én ezen gondolkodom, hogy próbára teszem. Csinált már ilyet valaki? És ki volt a teszt nyomuló csaj? Mert hogy az ismerőseimet ismeri, így nem nagyon menne a dolog, valami idegen, ismeretlen csaj kellene. Szerintetek?
2018. dec. 13. 14:07
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Szerintem nincs ezzel semmi gond. Ha hűséges, akkor nemet mond a csajnak azonnal, még csak érdeklődést sem mutat felé, mennek tovább mindketten. Nincs ebben semmi extra, vagy valami túldimenzionálandó dolog.

Ha nem így történik, akkor megérte próbára tenni.

Arról nem tehetek, hogy a többség nem állná ki a próbát.

Nem mászna rá, nem itatná le, azért megbeszélnénk, hogy mivel próbálkozzon. Különben hogyan itatná le, ha nem megy el vele valahová iszogatni?

2018. dec. 13. 14:56
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért ha mondjuk pont egy olyan csajt fogsz ki akinek esetleg még be is jön a pasid, akkor lehet hogy olyan eszközökhöz folyamodik ami nem szabályos, de akkor is megszerzi. Utána mit tennél?
2018. dec. 13. 15:01
 13/24 anonim ***** válasza:
#4 Egy szóval se mondtam, hogy meg is tenném, csak azt, hogy nem szeretem az alattomos játszmákat. Ezt nem bírja el egy kapcsolat.
2018. dec. 13. 15:03
 14/24 A kérdező kommentje:
Egyébként nem is kell megtudnia, hogy mi húzódott meg a háttérben, hogy próba volt.
2018. dec. 13. 15:06
 15/24 anonim ***** válasza:
Próbálgatni ilyesmit számomra ugyan olyan szörnyű dolog, mint a megcsalás.
2018. dec. 13. 15:07
 16/24 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nagyon nem érted a helyzetet, látom. A kapcsolatomban fel se merül, hogy megcsaljuk egymást. Ha a barátnőmben ez felmerül, és ilyen lépésre folyamodik, azzal nemcsak, hogy megbántana, hanem mélységesen is csalódnék benne, mert hol a bizalom? Miért néz ki belőlem ilyen, miért bizalmatlan? A lányt akit rámküld meg elhajtom, ehhez kétség sem fér hozzá. Az elején kedvesen, ha tovább nyomul, akkor határozottan. Hajtott már rám sokszor nő, de mindig tudtam helyén kezelni.
2018. dec. 13. 15:20
 17/24 anonim ***** válasza:
37%

Felesleges tesztelni próbára tenni

Akit lehet vinni azt viszik is

24N

2018. dec. 13. 15:28
 18/24 anonim ***** válasza:

Lehazudhatod az eget.

De te tudat alatt meg AKAROD buktatni a pasid. "Ugye megmondtam!" mondhatod aztán.

Különben nem törnéd ilyen ostobaságokon a fejed. Egyszerübb lenne szakitanod, nem ilyen helyzetbe hozni. Ürügyet összehozni.

Honnan vagy abban biztos, hogy a csaj nem meséli el neki?

2018. dec. 13. 15:44
 19/24 anonim ***** válasza:

Nem. Megbízok annyira a páromban, hogy tudjam nem tenne ilyet. Mindent megbeszéltünk, ateltunk már pár nehéz időszakot és még tudtuk oldani azt is. De annál alantasabb dolog nincs mint megcsalni a másikat. Mert ha valami nem megy azon vagy még kell próbálni változtatni vagy hagyni kell az egészet. De olyan fél sem merülne se bennem se benne, hogy megcsaljuk a másikat, mert nem ez a módja. Az meg ha tesztelem rám nézve szánalmas, mert ahhoz nagyon nagy bizalmatlanság kell a másik felé, amire még nem adott soha okot. Ugyan úgy ahogy az üzeneteit sem olvasom, nem fogom tesztelgetni se mert nincs miért. Mert évek óta ismerem van benne annyi gerinc hogy ilyet nem tesz, és ugyan úgy mint én, előbb szakítana minthogy valami meggondolatlant tegyen. Ennyi az egész. Már a kapcsolatunk legelején letisztaztuk, hogy bármi is legyen a másik megcsalasa soha nem lesz opció egyikünknek sem.

20L

2018. dec. 13. 16:01
 20/24 anonim ***** válasza:
nagyon gáz vagy.
2018. dec. 13. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!