Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, csináltatok már ilyet? Megkértetek valakit, hogy nyomuljon a párotokra, hogy lássátok hűséges-e?
Szerintem nincs ezzel semmi gond. Ha hűséges, akkor nemet mond a csajnak azonnal, még csak érdeklődést sem mutat felé, mennek tovább mindketten. Nincs ebben semmi extra, vagy valami túldimenzionálandó dolog.
Ha nem így történik, akkor megérte próbára tenni.
Arról nem tehetek, hogy a többség nem állná ki a próbát.
Nem mászna rá, nem itatná le, azért megbeszélnénk, hogy mivel próbálkozzon. Különben hogyan itatná le, ha nem megy el vele valahová iszogatni?
Felesleges tesztelni próbára tenni
Akit lehet vinni azt viszik is
24N
Lehazudhatod az eget.
De te tudat alatt meg AKAROD buktatni a pasid. "Ugye megmondtam!" mondhatod aztán.
Különben nem törnéd ilyen ostobaságokon a fejed. Egyszerübb lenne szakitanod, nem ilyen helyzetbe hozni. Ürügyet összehozni.
Honnan vagy abban biztos, hogy a csaj nem meséli el neki?
Nem. Megbízok annyira a páromban, hogy tudjam nem tenne ilyet. Mindent megbeszéltünk, ateltunk már pár nehéz időszakot és még tudtuk oldani azt is. De annál alantasabb dolog nincs mint megcsalni a másikat. Mert ha valami nem megy azon vagy még kell próbálni változtatni vagy hagyni kell az egészet. De olyan fél sem merülne se bennem se benne, hogy megcsaljuk a másikat, mert nem ez a módja. Az meg ha tesztelem rám nézve szánalmas, mert ahhoz nagyon nagy bizalmatlanság kell a másik felé, amire még nem adott soha okot. Ugyan úgy ahogy az üzeneteit sem olvasom, nem fogom tesztelgetni se mert nincs miért. Mert évek óta ismerem van benne annyi gerinc hogy ilyet nem tesz, és ugyan úgy mint én, előbb szakítana minthogy valami meggondolatlant tegyen. Ennyi az egész. Már a kapcsolatunk legelején letisztaztuk, hogy bármi is legyen a másik megcsalasa soha nem lesz opció egyikünknek sem.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!