Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lenne a legjobb?
Van egy csaj akivel most elég jóba vagyok. Úgy érzem hogy alakul valami, szeretnék idővel lefeküdni vele, de ő is és én is szűzek vagyunk. Hogy lenne a legjobb csinálni először, hogy neki a lehető legkevésbé fájjon és hogy élvezze is.
Gondolok ilyesmikre, hogy az elő játéktól kezdve miket érdemes csinálni hogy minnel jobban benedvesedjen meg milyen póz neki a “legjobb” amiben nem faj neki.
Előtte fedezzétek fel egymás testét behatolás nélkül. Csak olyat csináljatok, ami mindkettőtöknek jó.
Hosszú előjáték, sok csók, lassú, romantikus. Behatolás is. finoman. Amikor már nagyon nedves. Lehet először nem fog bemenni rendesen. (S orál csak akkor ha mindketten akarjátok, elég az később is. Nem minden első szexnél van nyalás-szopás.)
5. Sok lányt jobban feligat, ha nyelvvel ingerlik a csiklóját. S sokkal jobban benedvesedik. De vannak, akiknek nagyon érzékeny, nekik utána annyira nem jó érzés. Egyesek meg közben sem nagyon élvezik.
De attól, hogy csiklónál elélvezz, még a behatolás fáj(hat). Persze, akkor legalább már egy jó élményt adtál neki :-)
A fájdalom bizonyos fokát aligha tudod befolyásolni. Mindenesetre nagyon fontos, hogy a lány eléggé legyen ellazulva (hosszú előjáték). Én is a misszionárius pózt javaslom, akár a lány legyen alul, akár te. Ha ő van felül, jobban tudja ellenőrizni, hogyan, mikor, mennyire üljön rád. Viszont az is lehet, hogy az általában fellépő fájás elriasztja őt attól, hogy rád üljön. Viszont, ha te vagy felül, akkor kellő síkosság után egy határozott lökéssel túl vagytok mindketten a nehezén. Ha a lány védekezik teherbeesés ellen, akkor is tegyél fel gumit magadnak, mert az előnedved már mindent összeken, de a lány az izgalomnak lehet, csak a fele útján tart.
Valószínűleg, te hamarább elérsz a csúcsra, mint a lány. Ne problémázz, mert ez gyakori. Ekkor kézzel vagy nyelvvel fejezd be nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!