Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok ahhoz, ha a pasitok kicsinylené a 12 centis méretét és péniszhosszabbítót alkalmazna?
Kicsinylem a 12 centis méretemet ez van..Ezen sajna nem tudok változtatni.....Sok lány imádja, ha egy pasinak jó nagy vastag hosszú farka van. Az enyém se nem hosszú, se nem vastag. Sajna olyan kis kicsike.. Arra gondoltam, ha pénisz rátétet alkalmaznék, attól sokkal jobb lenne nektek, sokkal jobban élveznétek.
Csak nem akarok nektek csalódást okozni emiatt gondoltam pénisz toldásra.. biztos sokkal jobb lenne nektek is úgy hiszem.... vastagabb hosszabb.. biztos jó lenne vagy nem?? Nem tudom.. de biztos nem elég nektek a 12 centis nyeszlett kukac :SS
Azt akarom hogy nektek legyen jó elsősorba..Ne csak én élvezzem a közösülést hanem ti is..sőt ti jobban
Mit gondoltok lányok??
Nekem is ekörül van és nem volt rá panasz, alkalmi csaj volt mind:D
Ne legyél emiatt gátlásos!
Milyen vastag?
21f
"Nekem is ekörül van és nem volt rá panasz, alkalmi csaj volt mind"
Jaja, gondolom annyira nem volt panasz, hogy visszajár mind... Oh, wait!
7 es vagyok
Az egyik nagyon élvezte, csak úgy nyögött, és el is élvezett, utána percekig alig volt magánál:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!