Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet férfi és férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet férfi és férfi között ekkora hatalmas különbség péniszméret tekintetében?

Figyelt kérdés
Van akinek 14 cm és vékony p***e van, van akinek meg +18 centis izmos izgató dorong. Nem létezik, hogy ez véletlen és sztem azoknak a nagyfarkú pasiknak a szüleik (meg a tulajdonosa saját maga is) valamit nagyon tudhatott. Ez már túlmutat a totál véletlen jelenségén. Mert eleve a genetika is valaminek a hatására lesz minőségibb nem pedig úgy van, hogy egyszer csak ennek ekkora annak meg akkora. Mi a fenéért ennyire igazságtalan ez az élet amiben élünk és hogy a fenébe lehet ekkora nagy különbségek péniszméret és péniszméret között? Még az állatvilágban is konzekvens az öröklődés és csak az embereknél fordulhat elő, hogy egy 188 centis jóképű szépfiú lábai között kis cingárlőcs fityeg, míg egy túlsúlyos, tömzsi alkoholista egy 20 centis dorongot lóbáltat.

2018. dec. 10. 19:55
1 2
 11/15 he84 ***** válasza:
És a magassággal valóban nem függ össze, hanem van mindenféle variáció.
2018. dec. 10. 20:59
 12/15 anonim ***** válasza:

Ez tényleg genetika. Nem mondom, néha nekem is eszembe jut, de jó lett volna 1-2 cm-el több, de elfogadom magamat így, ezen változtatni nem lehet. Ez egy átlagméret, sokaknak van ekkora, sőt kisebb is, mégis boldog párkapcsolatban élnek.

Nincs barátnőm, de ha lesz, mindent megteszek, hogy jól érezze magát velem.

Amúgy hasonló méreteim vannak, mint Neked, 171 cm magas vagyok és 15 cm, úgyhogy nem vagy egyedül, nem mindenkinek van nagy, pl. nekem sem.

2018. dec. 10. 22:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Egy nő egyetlen saját ujjával is tökéletesen ki tudja elégíteni magát. Ehhez mérd :-) semmi baj a 15-tel
2018. dec. 11. 18:39
 14/15 he84 ***** válasza:
Pontosan. Ahogy a 13-as válaszoló mondja. 1-2 ujjnál meg a legkisebb péniszek is valamivel nagyobbak.
2018. dec. 11. 22:31
 15/15 18/4 válasza:
Magasság lényegtelen mindenkinek minden más főleg ahogy it is olvasom a komenteket pl én 185cm 17/5
nov. 16. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!