Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak tényleg van köztetek olyan akinek csak rásegítéssel sikerül elélveznie orális szexnél?
Olvasd el mit írtam, idővel változni fog. Nem szervi probléma lesz, ha alapból van merevedése.
Szóval ne aggódj, ha szeretitek egymást, idővel jobb lesz, biztosan!
Én is szinte mindig magamnak fejezem be kézzel szexnél is.
El tudnék menni rásegítés nélkül, de sokkal jobb érzés, ha magamnak csinálom, mert úgy tudom a legjobban kontrollálni és csúcsra járatni a dolgot. Ugyanis az élvezés minősége függ attól is, hogy pont akkor rántsak rajta, mikor kell, és ezt csak én érezhetem, a lány nincs honnan tudja, hogy mikor kell húzni rajta még egyet, és mikor kell megállni. Volt olyan tapasztalatom, hogy a lány pont azelőtt állt meg, mikor elélveztem volna, az nagyon kellemetlen volt, az eredmény, hogy magömlés megvolt, de orgazmus nem. Ezt utálom.
18 vagyok. 😀
Akkor semmi problema! 😉 kicsit ferfikent szerintem allj a sarkadra, legyel tenyleg dominans, nem kell olyat csinalni , amit a parod nem szeretne, de a ferfit lassa benned, hogy iranyitani is tudsz, ha kell. L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!