Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mikor és milyen volt az első szopásotok?
Rávazettek vagy magatoktol csináltátok.
Olyan volt mint amilyenre számítottatok.
Hány évesen csináltátok.
És utólag visszanézve elhamarkodott,pontjó,vagy inkább később jött össze mint szerettetek volna.
Válaszokat köszi.
Egy felmérés része.
17 evésen. A fiú próbált rávezetni, nem nagyon akartam, de aztán megtettem. Nem tartott sokáig, hamar kihúzzam, és inkább kivertem neki.
18/L
14 évesen volt, és nekem tetszett, neki is tetszett és ennyi a lényeg, nem?
Magamtól csináltam mert érdekelt, de jobb volt mint gondoltam.
17l
19 voltam, már nagyon kiváncsi és ki akartam próbálni, de egy kicsit kérettem magam. Nekem nagyon tetszett maga a folyamat, de azért benanak éreztem magam, akinek csináltam nagyon élvezte és ha nem tudta volna hogy meg nem csináltam, nem hitte volna el.
20L
Engem apránként rávezetett, hogy mit is szeretne...
Sokkal jobb volt mint számítottam. Féltem, hogy ügyetlen leszek, és tartottam az ízétől is. Neki is az első volt. Végül az íze nem volt kellemetlen és ő pedig nagyon megköszönte. Azt mondta, hogy nagyon jó volt. Elégedett voltam magammal, hogy ennyire élvezte.
15 évesen csináltuk.
Nem nekem jutott eszembe, hogy ezt is csinálni kéne, de nem érzem elhamarkodottnak. Nem bántam meg, már csináltuk többször is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!