Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tudom hülye kérdés, de lehetsé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom hülye kérdés, de lehetséges, hogy a csiklómnál egyszerűen nem érzek "semmit"?

Figyelt kérdés
Ugye a legtöbb nő főleg a csiklóját izgatja maszturbáláskor. De azt vettem észre, hogy én csak akkor értek vmit, ha a húvelybemenetett ingerlem.

2018. dec. 10. 00:42
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Akkor csináld úgy! A lényeg, hogy élvezd és juss el az orgazmusig. :)
2018. dec. 10. 00:51
 2/9 anonim ***** válasza:
48%

Lehetséges

Akkor ott csináld

2018. dec. 10. 06:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Aterzem. 😃 Nekem erzekeny es kicsit kellemetlen erzes ha csak siman a csiklomat izgatjak (ide nem tartozik bele a nyalas). Csinald ugy ahogy neked jo! 😉
2018. dec. 10. 07:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem izgató, sőt inkább kellemetlen ha a csiklómmal játszanak.

Én picivel a csikló alatt, a kisajkak közepénél érzem kellemesnek.

Úgy csináld, ahogy neked izgató, elvégre ez benne a lényeg! 🙂

2018. dec. 10. 08:22
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
Örülj neki, a legtöbb nő nem tud elélvezni a hüvely izgatástól. Te ezzel is előrébb vagy.
2018. dec. 10. 10:55
 6/9 anonim ***** válasza:
95%

A legtöbb nő... Csak megjegyezném, hogy olvass el legalább 20 tanulmányt! Mindegyik mást fog írni. Van amelyik azt mondja, hogy a nők 50% képes rá elsődlegesként, mások azt, hogy 20%. Ez az írott forma.

De az én tapasztalatom meg az volt, hogy mind el tudott élvezni csak vaginális ingerléssel. Van aki könnyen, van aki nehezen. Persze olyan sok tapasztalatom nincs, de nem hiszem, hogy pont nálam történne meg az a véletlen, hogy 7 lányból mind képes volt rá és ebből 3 volt hosszútávú.

Mellesleg az első barátnőmnek is inkább kellemetlen volt ha a klitoriszát ingerelték, akár finoman, akár erőteljesebben. Itt be jön az is, hogy több tanulmány is azon a véleményen van, hogy a nők 5-10%-a nem képes ilyen módon a csúcsra jutni.

Ezek szerintem túl vannak misztifikálva. Persze ott van, hogy az élet az nem gyakori kérdések és az itt megszólaló nők arányát sem kell alapul venni. Pláne, hogy nem mind nő, illetve ha egy nő meg mer szólalni valahogy máshogy mint az itt elvárt, azonnal meghurcolják.

Ugyan ezek állnak pl. a méhszáj ingerlésre. Itt egyszerűen egy kötelező dogma, hogy az minden nőnek rettenetesen fáj és hozzá ne merjen érni senki a szűkülethez. Egyáltalán nem mindenkinek olyan kellemetlen, tapasztalatom szerint egész sok lány kifejezetten szereti. Ezeknek egy részének simán izgató, a másik részének meg kicsit fáj, de egyszerre jó érzés is. Mellesleg erre is sok írást találhatunk, hogy vannak nők akik csakis ennek a területnek a direkt ingerlésétől orgazmust érnek el.

Szóval nem az itt lévő sémákból kell kiindulni, a nők, akárcsak a férfiak nagyon sok félék és akár fizikailag, akár lelkileg más más dolog stimulálja őket jobban.

Azért azt a tényt se felejtsük el, hogy van fent kb. 15 nő aki minden kérdésre válaszolgat és igen rég óta fenn vannak. Most ez kicsit több mint 1 tucat nő fogja megmutatni, hogy milyen a világ, akik görcsösen ugyan azokat írják mindenhova? És mivel ők válaszolnak a legtöbbet elve eltörpül a többi esetleges válaszoló nézet formálási lehetősége. Mellesleg nekem az is furcsa, hogy valakik miért írnak görcsösen folyamatosan ezen az oldalon, ráadásul a kérdések témájának törvényszerű ismétlésének okából ugyan arról. Tényleg valakiknek jobb lesz az élete attól, hogy megkapják a kötelező szavazatukat?

2018. dec. 10. 12:40
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. dec. 10. 13:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Harmas valaszolo vagyok 🤗

Hatos valaszolonak szerintem igaza van, en is ilyen vagyok , bar azt nem irta , hogy kozben ingerelve van a csiklo vagy sem?! Nekem altalaban kell , pontosabban fogalmazok, konnyebb ugy elmennem, hogy kozben a csiklom is ingerelve van , de csak a csiklo kellemetlen. 😊 L

2018. dec. 10. 16:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2018. dec. 12. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!