Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fáj a pasim farka, ha verem neki és hátra húzom a bőrt. Miért van ez?
9-es:
Ha csak ezen múlik a dolog, akkor megkérheted, hogy ernyedt állapotban húzza hátra, és máris meglátod. Nekem sem megy teljesen hátra, de minden fürdésnél tisztán tartom magam.
9-es:
Nekem is szűkületem van, de ernyedten teljesen hátramegy. Persze ehhez mázlija kell legyen valakinek, mert ez csak vérpénisszel működik.
9-eske!
Te nagyon könnyen beszélsz, hogy menni kell megműtetni. Nem mindenki akar körülmetélt lenni, talán te nagy ívben teszel rá, de van olyan férfi, akit zavarna, ha levágnák a fitymáját. Volt itt az oldalon egy tag, aki arról beszélt, hogy milyen rossz volt neki utána, hogy kiszáradt mindig. Egyébként sem kell mindig műtét, van úgy, hogy elég a bemetszés. Ha téged viszont zavar, hogy izgalmi állapotban a fityma nem mindenkinek húzódik hátra - noha akár közvetlenül előtte is tudnád ellenőrizni hogy koszos-e alatta vagy sem, hiszen ernyedten sokaknak hátramegy - akkor remélem te sem sértődsz meg azon, ha a párod mondjuk az esetleges salátas puncid miatt az műtétet javasolja, mert neki arra emlékezteti, hogy szét van kefélve, és "babapuncit" akar dugni. Elhiszem, hogy kissé sarkított a példa, de remélem így mar a másik oldal véleményét is jobban látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!