Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fáj a pasim farka, ha verem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fáj a pasim farka, ha verem neki és hátra húzom a bőrt. Miért van ez?

Figyelt kérdés
Nem sok pasival voltam együtt, de eddig senkinek nem volt ilyen.

2018. dec. 9. 17:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

9-es:

Ha csak ezen múlik a dolog, akkor megkérheted, hogy ernyedt állapotban húzza hátra, és máris meglátod. Nekem sem megy teljesen hátra, de minden fürdésnél tisztán tartom magam.

2018. dec. 9. 17:59
 12/20 anonim ***** válasza:

9-es:

Nekem is szűkületem van, de ernyedten teljesen hátramegy. Persze ehhez mázlija kell legyen valakinek, mert ez csak vérpénisszel működik.

2018. dec. 9. 18:10
 13/20 anonim ***** válasza:
9 es vagyok,na ezt mondtam..tök gáz hogy ilyen sokan igy élnek,ez rendellenes,,orvos is megmondja..en elhiszem ,hogy tisztan tartod,de akarki akarmit mond,nekem volt nem is egy élöben es ne haragudjatok ,de undorodtam..el kell menni,megmütettni..egyreszröl szebb egy metélt,higenikusabb,,kicsit fáj,majd elmulik es csoda lesz belöle..ezt tul kell élni,,marmint azt a pár hét gyogyulást.
2018. dec. 9. 18:13
 14/20 anonim ***** válasza:
Fitymaszűkület. Egy gyors orvosi beavatkozás során eltávolítják majd a fitymát. Feltéve, ha valaha orvoshoz fordul...
2018. dec. 9. 19:35
 15/20 anonim ***** válasza:

9-eske!

Te nagyon könnyen beszélsz, hogy menni kell megműtetni. Nem mindenki akar körülmetélt lenni, talán te nagy ívben teszel rá, de van olyan férfi, akit zavarna, ha levágnák a fitymáját. Volt itt az oldalon egy tag, aki arról beszélt, hogy milyen rossz volt neki utána, hogy kiszáradt mindig. Egyébként sem kell mindig műtét, van úgy, hogy elég a bemetszés. Ha téged viszont zavar, hogy izgalmi állapotban a fityma nem mindenkinek húzódik hátra - noha akár közvetlenül előtte is tudnád ellenőrizni hogy koszos-e alatta vagy sem, hiszen ernyedten sokaknak hátramegy - akkor remélem te sem sértődsz meg azon, ha a párod mondjuk az esetleges salátas puncid miatt az műtétet javasolja, mert neki arra emlékezteti, hogy szét van kefélve, és "babapuncit" akar dugni. Elhiszem, hogy kissé sarkított a példa, de remélem így mar a másik oldal véleményét is jobban látod.

2018. dec. 9. 20:01
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha szükülete van menni kell.Sajnos kemény időszak lesz 2 3 hét pihenés kellett legalábbis nekem de már kezdek visszatérni a rendes kerékvágásba.
2018. dec. 9. 20:47
 17/20 anonim ***** válasza:
muti meg képen milyen lett
2018. dec. 9. 20:50
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem is volt fitymaszűkületem, de nálam ez nagyon korán kiderült (kb. voltam 9-10 éves): elmentünk vele dokihoz, mondta hogy meg kell műteni. Bealtattak, megcsinálták. Hogy mit pontosan azt nem tudom, mert nem lettem körülmetélve. A fitymámba hetekig varrat volt, azt mondták azzal nem kell foglalkozni, idővel kijön magától. Így is lett, azóta nincs gondom vele.
2018. dec. 10. 05:32
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem olyan laza a fitymam, hogy pont ez miatt nem megy magatol hatra... tul sok a bor. De siman hatra lehet huzni barmilyen allapotban.
2019. márc. 21. 14:38
 20/20 anonim ***** válasza:
A gyerekemet 2-3 évesen vittük dokihoz szűkűlettel. Nem is értem mire kell várni. Sokkal gyorsabban gyógyul. A szülők nem figyeltek? Bocs az offért
2020. jún. 18. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!