Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet találni olyan alkalmi partnert is akivel nincs szex, csak kézi dolgok?
Fura lehet. 3 dolog miatt szeretném így:
-Nem maszturbálok (nem is akarok), úgyhogy azért néha jó lenne
-Konkrét szexet csak olyannal szeretnék, akibe szerelmes vagyok
-Szexuális szolgáltatást sem szeretnék igénybe venni.
Férfi vagyok, mielőtt kapnám a leveleket.
Arra lennék kíváncsi, volt e bárkinek hasonló, hogy kell ezt vajon felhozni, hol lehet felhozni, stb.
Nem olyan könnyű, de nem is lehetetlen. Hasonlóan gondolkozó lányok, vagy akik már nagyon kiváncsiak lennének egy péniszre, azok között van esélyed ilyesmire.
Nem csak szexkapcsolatok, hanem ilyen "pettingkapcsolatok" is vannak.
Hát kétlem. Te is kézzel elégítenéd ki a nőt? Vagy ő csak kiveri neked jófejűségből?
A szex egy testi vágy, semmi köze a szerelemhez. Tapasztalatot kell szerezned. Nekem kb. a rémálmom vagy, egy férfi dugjon meg minél több nőt, annál jobb lesz vele a szex. érted? Majd ha szerelmes leszel és bénázol a nővel, az jó lesz? A szerelmednek jó lesz, hogy nem tudod rendesen megbszni? Hát szólok, hogy nem. Vezetni sem 10 milliós autókon kell megtanulni. Gyakorolni, dugni elég ha külsőleg bejön a lány és vonzó számodra.
N26
# 4
Természetesen kölcsönös.
Voltam már nővel. Csináltuk már annyiszor, hogy nem félek attól, hogy párkapcsolatban ne tudnék teljesíteni.
Ebben nem értek egyet Veled.
Szerintem mindenkinek magának kell számot vetnie a saját lelkéről, erkölcséről. Nekem ennyi fér bele ha nem vagyok kapcsolatban, a többit csak párkapcsolatban, és csak ha szerelmes vagyok. Ennyi. Neked más fér bele.
Biztos lehet valahol.
Néhanyszor volt nekem is olyan,hogy csak keziztunk :)
Nekem is csak ennyi fert bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!