Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Titeket is izgatna ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is izgatna ez?

Figyelt kérdés

Legnagyobb álmom, hogy a barátomat megnézzem egy másik nővel szexelni. De úgy, hogy én nem szállok be, én csak nézem, és adom az instrukciókat. Én mondom meg, mikor váltsanak pózt, mikor csókolózzanak, megállíthatom őket akármelyik pillanatban, én mondanám meg, hol érintsék meg egymást, stb.

Nyilván a szex hevében tennének olyan érintéseket, mozdulatokat, amiket nem mondtam, az egészet beszabályozni nem tudnám, de megpróbálnám.

Az egész szituáciban a másik lány csak kellék lenne. A barátom élvezetét akarnám kívülről látni, úgy, hogy én értem el közvetetten. Két éve együtt vagyunk, tehát jól tudom, mi jó neki, meddig bírja, stb. És próbálnám minél tovább húzni.

Titeket nem izgat ez?

24L

2018. dec. 6. 21:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%
Ezt így nagyon szépen elképzelted, de szerintem a valóságban teljesen más lenne. Például nem tudnád irányítgatni a helyzetet, mert a párod egy új nőtől teljesen bezsongana és nem várná meg míg te engedélyt adsz érintésre, csókra, pózra, hanem tenné a dolgát a pillanat hevében. Aztán lehet te kerülnél a kellék szerepbe...
2018. dec. 6. 22:08
 12/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, igen, benne van a pakliban.
2018. dec. 6. 22:09
 13/18 anonim ***** válasza:
21%
Tetszik! Lennék a pasid !
2018. dec. 6. 22:12
 14/18 anonim ***** válasza:
24%
Nekem pasiként tetszene a dolog, az irányítás rész is, hogy csak azt lehetne csinálni, amit a barátnőm engedne.
2018. dec. 6. 22:17
 15/18 anonim ***** válasza:
44%

Nem gondolnám, hogy ettől beteg vagy, csak ínyenc :)

Mivel én fiú vagyok, ha te lennél a barátnőm és így elmondanád a dolgot, nagyra érteéelném az őszinteséged. Benne lennék szerintem csak az a kérdés, hogy honnan lenne lány hozzá, mert szerintem nem lesz könnyű találni. Egyébként fordított esetre te mit reagálnál? Hogy egy fiú veled és a párod nézi. Esetleg többesen vagy párcserén nem gondolkodtál?

2018. dec. 6. 22:39
 16/18 anonim ***** válasza:
86%

Férfiként mondom: NEM, NEM ,NEM.

Az ex barátnőmnek is voltak fantáziái: elképzelte ahogy megdugom a volt barátnőmet, közben ő meglesi. Erre a fantáziára gerjedt. Amikor tényleg találkoztam az exel (mert itt lakik a házban) csak köszöntem neki, ő akkora féltékenységi jelenetet rendezett hogy csak lestem. Akkor mi van?

Szóval ő sem volt százas úgy ahogy te sem.

Az itteni kiéhezett kanoknak persze hogy tetszik, nekik mindegy csak lyuk legyen. De ha egyszer az ő feleségüket fogja tömni egy pasi akkor legyenek ilyen lelkesek és megértők.

2018. dec. 6. 23:03
 17/18 anonim ***** válasza:

cuckold és hotwife az amikor ilyenre gerjed a pasi.

Ez a fordítottja, eléggé elterjedt fantázia, de ahogy írták, ez szerintem inkább fantázia szinten izgató.

Mi már a feleségemmel vettünk részt többesben és swingerben, teljesen más élőben, mint fantáziálni róla.

De ne érezd emiatt magad rosszul, nyugodtan folytasd a fantáziálgatást

2018. dec. 7. 10:27
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Tetszene nagyon... F
2018. dec. 7. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!